banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Karaköprülüler Bir Araya Geldiler-VİDEO

Karaköprü Karşıyaka Mahallesi Olimpiyat sitesinde yapılan mahalle toplantısına Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Ak Parti Karaköprü Belde Teşkilat Başkanı Mehmet Nuri Güzel ve yönetim kurulu üyeleri ile site sakinleri katıldı.
Karaköprü’de rutin olarak yapılan mahalle toplantıları oldukça sıcak ve samimi bir sohbet ortamında geçmektedir.
Toplantı ilk önce Karaköprü Belediyesi’nin hizmetlerinin anlatıldığı bir tanıtım filmi ile başladı ardından Ak Parti Karaköprü Belde Teşkilat Başkanı Mehmet Nuri Güzel bir açılış konuşması yaparak Bu tür halkla iç içe olan toplantılarımızın devamı gelecek, hükümetler,  partiler insanlara hizmet etmek için vardır, hizmet etmek için talip olurlar, birçok parti olur parti liderleri olur bunların içinden en uygununu sizler yani halk seçer, sizler kimin Başbakan olacağını kimin Hükümet olacağını siz seçersiniz herkeste halka saygı duyar işte demokrasi budur yine kim iyi Belediye Başkanı olacaksa kim bu Beldeye daha iyi hizmet edecekse herkes talip olur ama halk en uygun olan bir tanesini seçer bizler partili olarak gurur duyduğumuz bir Belediye Başkanı seçtiniz oda Av. Nihat Çiftçi’dir o yüzden sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Daha sonra Belediye Başkanı Nihat  Çiftçi, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada; “Belediye olarak hizmet anlamında adil olmak lazım öncelikli ihtiyacı olan mahallelerimize hizmet götürüyoruz ve diğer yerlerle birlikte eşit bir şekilde hizmet yapıyoruz, mahalleleri tek tek bitiriyoruz her yeri yapacağız her yeri yapıyoruz da böyle bir adalet anlayışımız da var, Karaköprü’nün güvenlik sorunu bitti artık polis kontrolünde, Dere ıslah çalışması bu yılın sonunda bitiyor, 24 adet Okul kazandırdık, sol tarafta su, Kanalizasyon yol görmeyen Gap Anadolu Lisesi’ne kadar bu hizmetleri götürdük” dedi. Daha sonra toplantıda mahalle sakinleri Başkan Çiftçi’ye çeşitli sorular sorarak cevap alma imkanı buldular ve beldeye yapılan hizmetlerden oldukça memnun kaldıklarını belirterek teşekkür ettiler.
Balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.