banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfaspor

Karaköprülü kadınlardan teşekkür

AK Parti Karaköprü Belde Kadın Kolları Başkanlığı haftalık olağan toplantısını yaptı.

Karaköprü Belde Kadın Kolları Başkanlığından yapılan açıklamada, toplantıda yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ile gönüllü olarak çalışanlara teşekkür belgesi verildiği bildirildi.
AK Parti  Karaköprü Belde Kadın Kolları Başkanı Bahar Gül Yılmaz yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki her iki seçmenden birinin oyunu almış olmak Türkiye'de güven ortamının oluştuğuna en büyük kanıttır. Bizler bundan sonra 2023 hedefleri doğrultusunda her türlü demokratik çabayı sarf edeceğiz. 12 Haziran Genel Seçimlerinde tüm Şanlıurfa teşkilatlarıyla birlikte belde teşkilatları olarak bizler de gayretli ve kapsamlı bir çalışma içine girdik.

En büyük desteklerimizden biri de partimizde aktif bir görevi olmayan ama en az yönetim kurulundaki arkadaşlarımız kadar azim ve samimiyetle çaba sarf eden, Partimizin başarısında ve çalışmalarında katkıları olan AK Parti gönüllülerinden aldık. Ak Parti'ye sağladığınız katkı ve emek ülkemiz adına başarıyı da beraber beraberinde getirmiştir, Şanlıurfa'da alınan yüzde 65'lik başarıda emeği olan AK Partili bayan arkadaşlarımıza yürekten teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.


Toplantının sonunda 12 Haziran Genel Seçimlerinde sağladıkları özverili çalışmalardan dolayı yönetim kurulunun yanı sıra gönüllü olarak çalışan AK Parti dostu 30 kişiye teşekkür belgesi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.