banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Karaköprülü Kadınlardan Kızılaya Ziyaret

 

29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası olmasından dolayı AK PARTİ Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Bahar Gül Yılmaz, parti üyeleriyle birlikte Şanlıurfa Kızılay Kan merkezini ziyaret ederek “kan” bağışlama konusunda kadınları bilgilendirdi.

Kızılay kan merkezini ziyaretle ilgili konuşan Bahar Gül Yılmaz; “AK PARTİ Karaköprü Kadın Kolları Teşkilatı olarak 29 Ekim–04 Kasım Kızılay haftası nedeniyle Kızılay Kan Merkezine ziyarette bulunduk. Kızılay Derneğinin kuruluş amacı ve çalışmaları konusunda kendilerinden bilgi aldık. Kızılayın, halka yaptığı yardımlar, yine halkın bu kuruluşa yaptığı yardımlardan, bağışlardan oluşur. Bölgesel Kan Merkezleri Projesi ile ülkemizin kan sorununu çözmeyi hedefleyen Türk Kızılayı, ülkemizin kan gereksiniminin önemli bir bölümünü karşılamaktadır. Kızılay’a kan vermek hem insan sağlığı yönünden önemli hem de insanlarda sosyal sorumluluğu geliştirmektedir. Duyarlı ve sağlık sorunu bulunmayan vatandaşları kan merkezlerimize ya da mobil bağış arenalarımıza bekliyoruz ifadelerini kullanan Kızılay yetkilileri, Kızılayın ana vazifesinin hastaların kan ihtiyacını karşılamak olduğunu ifade ederek, bu çerçevede hız kesmeden sürekli kan bağışı kabul ettiklerini söyledi. Kimlerin kan verebilecekleri hakkında da açıklamalarda bulunan yetkililer, 18 yaşını bitirmiş, 65 yaşından gün almamış sağlıklı vatandaşlarımızdan kan bağışlarını kabul ediyoruz dedi. İnsanlığa hizmet aşkıyla görevini yapan Kızılay gönüllülerinin ve tüm çalışanlarının Kızılay Haftasını kutlayarak kurumdan ayrıldık. Çeşitli broşürlerle bizleri aydınlatan kurum çalışanlarına sıcak karşılamalarından dolayı teşekkürlerimizi iletiriz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.