banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato

KARAKÖPRܒDE MİTİNG GİBİ SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI

Binlerce vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Av. Yusuf Eğilmez, Yıldız Konal Süslü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demikol, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Karaköprü teşkilatı, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Miting havasında geçen seçim bürosunun açılış konuşmasını yapan AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, “Hepinizin malumudur ki yaklaşık 13 yıldır partimiz Şanlıurfa’ya, Türkiye’ye büyük hizmetler yapmaktadır. Herkesin şunu iyi bilmesi gerekir. Urfa’nın değişen, gelişen yüzü Karaköprü ise Türkiye’nin gelişen ve değişen yüzü AK Parti’dir. Partimizin sloganı olan ‘İkinci Yarı Başlıyor’u” inşallah Karaköprü’de oy oranımızı her seçimde arttırdığımız gibi artırarak devam edeceğiz” dedi.

Av. Ahmet Aksoy’un konuşmasının ardından sloganlar eşliğinde binlerce vatandaşa hitap eden Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise  “Değerli Karaköprü’lüler. Şimdi genel seçim sebebiyle kampanyalar yürütülüyor. Bizlerde Karaköprü’müzde, Karaköprü’müzün 99 mahallesini bir ve bütün kabul ederek, yerel anlamda Belediye, Belediye Başkanlığı ve Teşkilatımız olarak halkımıza hizmet götürüyoruz. Şanlıurfa geniş bir coğrafya, Karaköprü’de küçük bir beldeden AK Parti sayesinde, AK Parti’nin lideri, AK Parti’den Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ve oluruyla ilçe olan Karaköprü’müze hizmet vermeye çalışıyoruz. Büyükşehir yasasıyla birlikte muhakkak suretle her mahalleye gitmeye çalışıyoruz. Her mahalleye ulaşmaya çalışıyoruz. İnşallah 4 yıl sonra rabbimin izni ile güzel hizmetleri kırsalda görecek merkezde görecek. Bizim AK Parti’nin AK Belediyecilik anlayışı bu olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

“AK Parti’yi çok güçlü bir şekilde iktidara getirmemiz gerekiyor” diyen Başkan Çiftçi,  “Değerli Karaköprü’lüler şimdi çok önemli bir süreçten geçiliyor. Bu süreç hiçbir zaman şahsi bir süreç değildir. Ülkenin ekonomik istikrarı, siyasi istikrarı olarak, barış ortamının devam etmesi gerekiyor. Devam edebilmesi içinde 7 Haziran ‘da yapılacak olan seçimlerde AK Parti’yi çok güçlü bir şekilde iktidara getirmemiz gerekiyor. Ülkeyi tekrar geri götürmeye, yıllarca geriye götürmeye, adım atmış, kalkınmış, sosyal sorunlarını çözmüş, herkesin refah düzeyini yükseltmiş ve 12-13 yıllık bu istikrarı bozmak inanınız ki hiç birimize fayda getirmez. Hiç birimiz bundan bir şey anlayamayız. Geri gitmiş oluruz” ifadelerini kullandı.  

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez’de,  adaylığının açıklandığı günden bugüne Karaköprü ilçesinde Belediye Başkanımız başta olmak üzere ilçe Başkanımız, İlçe teşkilatımız ile birlikte koordineli bir şekilde seçim çalışması yürüttüklerini belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı, Yıldız Konal Süslü ise, “Uzun bir yolculuk, ama adı dava olunca kısacık kalıyor. Biz bu işe sadece meclisteki koltuk sayısı olarak bakmıyoruz. Urfa’daki sıralamalarda da yerimize bakmıyoruz. Çünkü çok önemli bir vizyonumuz var. Biz önce Allah’a söz verdik. Doğru kullar olmak için. Sonra Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdik. Sen bu ülkenin sevdalısısın, bu millet için varsın. Bizde sonuna kadar bütün gücümüzle, adaleti ve kalkınmayı sağlamak için senle yol almaya devam edeceğiz. Bugün sahadan geliyorum.  İnsanların ellerine yüreğine dokundum. AK Parti Şanlıurfa’da 12’de 12’i çıkaracak buna müsterih olun” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ise yaptığı konuşmasında  “Bu seçim, seçimlerin anasıdır. Neden anasıdır. Kan ve gözyaşının son bulması için bu seçim seçimlerin anasıdır. Başkanlık sisteminin, siyasal iktidarın ülkede kararlı bir şekilde devreye girmesi için bu seçim seçimlerin anasıdır. Ana muhalefet Ankara’da miting yaptı. Saymışlar 306 kişi meydanda var. Onlara buradan sesleniyorum. Kıskanma ne olur çalışın sizinde olur. Onlar burayı görsünler. Peygamberler şehrini, Karaköprü’yü görsünler” diye konuştu.

Milletvekili Gök’ten sonra platforma AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Şanlıurfa Milletvekili Adayı Nureddin Nebati çıktı. Genel Başkan Yardımcısı Nebati miting havasında geçen seçim bürosunun açılışında muhalefet partilerine sert eleştirilerde bulundu.  

Konuşmasına alandaki kalabalığı görerek ‘Hey Maşallah’ diyerek başlayan Genel Başkan Yardımcısı Nebati, “Bugün bir seçim irtibat bürosunun daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Her açılışımız maşallah bir miting. Bu miting hepimizi heyecanlandırıyor. Bismillah ile başlayan ve Bismillah ile biten bir süreç her zaman hayırlı bir süreç olur. Gerek Urfa merkezinde, gerek ilçelerde ve gerekse merkez ilçelerde yaptığımız her toplantı bize keyif veriyor” dedi. Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışına geçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.