banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Karaköprü'de Kentlilik bilincini semineri
Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği Proje Ofisi ile birlikte yürütmüş olduğu çalışmalara bir yenisi daha ekleyerek sosyal belediyecilik örneğini sürdürüyor. Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Hasan Kırmızı davet edilerek belde sakinlerine “Kentlilik ve Birlikte Yaşama Bilincini Güçlendirme” Semineri verildi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda gerçekleşen seminere Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erik, Ak Parti Karaköprü Belde Başkanı Nuri Güzel ve çok sayıda davetli katıldı.

Seminer öncesi bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Ben hep söylüyorum yapmış olduğumuz hizmetlerin tamamı caddeler, sokaklar ve parklar her şey sizin, Belediyenin yapmış olduğu her şey sizin,  ağaçları geleceğimiz için dikiyoruz, parkları çocuklarımızın mutluluğu için yapıyoruz, sosyal alanları birlikte yaşama kültürünü geliştirmesi için yapıyoruz,  kuralı oluşturuyorsak toplumun bir arada huzurlu bir şekilde yaşaması için Belediye olarak bir kural belirliyoruz, aslında temel nokta nedir bu beldede yaşayan insanların mutluluğu huzuru bir arada yaşama ortamını sağlamaktır” dedi. Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Kırmızı ise seminer için hazırladığı sunumlarla, hayattan verdiği gerçek kesitlerle kentte yaşamanın kuralları, komşuluk ilişkileri, ortak kullanım alanlarının temiz ve düzenli bir şekilde devam ettirilmesi gibi konuları anlatarak toplumda birlikte yaşamanın hayatın gereği olduğunu anlattı. Yoğun ilgi ile dinlenen ve seminer sonrası alkışlanan Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Kırmızı’ya Başkan Çiftçi tarafından teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.