banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

KARAKÖPRܒDE İKRAM ÇEŞMESİNE YOĞUN İLGİ

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi tarafından 3 ay önce vatandaşın hizmetine sunulan ikram çeşmesi her Cuma günü namaz çıkışında vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler ile birlikte Cuma Namazı çıkışı Kültür Merkezi önünde vatandaşın hizmetine sunulan İkram Çeşmesini ziyaret ederek vatandaşlara şerbet dağıttı.

KARAKÖPRÜ İLKLERLE ANILACAKTIR

 Başkan Baydilli, “Yaklaşık 3 aydan bu yana Kültür Müdürlüğümüz önünde ikram çeşmemiz bulunuyor. Her Cuma günü Cuma namazı çıkışı vatandaşlarımıza İkram Çeşmemizden hizmet veriyoruz. Yaz aylarında soğuk kış aylarında ise sıcak ikramlarımız olacak. Karaköprü Belediyemiz her zaman ilklere adım atıyor. İkram Çeşmesi’de ilklerden biri. Karaköprü İlçemiz her zaman ilklerle anılacaktır” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.