banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Karaköprü teşkilatında birlik VİDEO

Ak Parti Karaköprü Belde teşkilatı il binasında yapılan yönetim kurulu toplantısına Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Ak Parti İl Başkan yardımcısı İsa Kızıldemir, Ak Parti Karaköprü Belde Başkanı Mehmet Nuri Güzel ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Belde binasında bir araya gelen yönetim kurlu üyelerine hitaben konuşan Başkan Çiftçi, Belediye olarak Karaköprü’ye yapılan alt ve üst yapı hizmetlerinden olan asfalt, kilitli parke, yeni bulvarlar, spor alanları ve park çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek “Bizler hizmet noktasında görev almış durumdayız, vatandaşa karşı tüm insanlara karşı bir sorumluluğumuz var ekip olarak Belediye çalışanları olarak bu hizmeti en kısa sürede yerine getirme derdinin içersindeyiz” dedi. Başkan Çiftçi, Belde teşkilatının yapmış olduğu mahalle toplantıları, üye kayıt çalışmaları, esnaf ziyaretleri ve mahalle temsilcileri belirme çalışmaları konusunda başta Belde Başkanı Mehmet Nuri Güzel’e ve yönetim kuruluna teşekkür ederek tebrik etti. Yıllardır ihmal edilmiş bu bölgelerimiz Ak Parti Hükümeti sayesinde 10 yıldır büyük hizmetlere kavuştuğunu belirten Başkan Çiftçi, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Bakanlar Kurulunun, Bakanımız Faruk Çelik’in, Hükümetimizin ve Milletvekillerimizin üstün çabaları sayesinde Şanlıurfa’ya yapılan otoban, çevre yolları, duble yollar, Halepli Bahçe müze projesi, Topçu Meydanı projesi, Abide Kavşağı projesi, gibi hem ekonomik hem de sosyal yatırımlar sayesinde bir ivme kazanıldığını ve bu yatırımları yapan başta Hükümetimize, Başbakanımıza ve Bakanımız Faruk Çelik’e Karaköprü ve Şanlıurfa’lılar olarak minnet duymamız ve sahip çıkmamız gerektiğini belirtti. Suriye’de ve bölgede yaşanan olaylara da değinen Başkan Çiftçi, bölgemizin kötü niyetli kişiler tarafında karıştırılmak istendiğini Salih olmayan insanlara sağduyulu bir şekilde dur dememiz gerektiğini, hepimizin birlik ve beraberlik içersinde el ele barış ve huzur içersinde yaşamamız gerektiğini, terör olaylarında şehit düşenlere Allahtan rahmet ailelerine sabır dilediğini belirtti.

Şanlıurfa Ak Parti İl Başkan yardımcısı İsa Kızıldemir yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, ittifak olunca başarmamak kesinlikle mümkün değildir, bütün teşkilatların içerisinde bu ittifakın en güzel örneği de Karaköprü belde teşkilatıdır, vizyonu ile misyonu ile Belediye Başkanlığı ile örnektir bizler kendilerinden çok umutluyuz daha çok hizmetlere imza atacaklarına inanıyoruz dedi.

Ak Parti Karaköprü Belde Başkanı Mehmet Nuri Güzel’de bu işler birliktelikle oluyor, teşkilatımız çok güzel insanlardan oluşuyor, her an ve her zaman yanımızdalar, sayın Belediye Başkanımız Av.Nihat Çiftçi, yaptığı hizmetlerle bizlere şevk veriyor umu veriyor, bizler gururlanıyoruz, partimiz her zaman herkese açıktır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.