banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Karaköprü kilitli parke taşı ile döşeniyor VİDEO
Karaköprü’nün tamamını kapsayacak olan üst yapı çalışmaları içersindeki kilitli parke ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği mahallelerde inceleme yapan ve her gittiği yerde vatandaşların memnuniyeti ile karşılaşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, vatandaşlara en kaliteli hizmeti sunduklarını belirterek şunları söyledi;

“Deforme olmuş artık fonksiyonunu yitirmiş olan kaldırımları, yolları kaldırıp yep yeni bir şekilde prizma ile kilitli parke ile döşüyoruz Karaköprü’nün tamamında bu çalışmalar bitmek üzere şimdi, Batı Karşıyaka mahallemizdeyiz gerçekten yepyeni bir şekilde çalışmalar yapılıyor hem beldemizin çehresi değişiyor hem insanlarımız için en kaliteli hizmeti yapıyoruz tüm ekibe ben teşekkür ediyorum yoğun bir çalışma sürüyor hepsine başarılar diliyorum Karaköprü2müze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


www.balikligol.com  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.