banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

Karaköprü Belediyeden 2012 Değerlendirmesi-VİDEO

Şanlıurfa’nın gelişen, büyüyen ve değişen yüzü olan Karaköprü, gerçekleştirilen çalışma ve hizmetler sayesinde daha da fazla gelişmeye doğru gitmektedir. Karaköprü Belediyesi tarafından yapılan örnek çalışmaların, projelerin hayata geçirilerek gerçekleşmesi ekip çalışmasından ve çalışma azminden geçtiğini her defasında dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, 2012 yılında gerçekleşen projeler ile çok yol kat ettiklerini belirterek 2013 yılının da Karaköprü için büyük atılım yılı olacağını söyledi.

Başkan Çiftçi, “Öncelikle 2012 yılının Karaköprü Belediyesi için Karaköprü kenti için çok verimli bir yıl oldu. Bu yılda birçok projelere birlikte imza attık. Uygulamasını başardık bitirdik ama tabiî ki hayat devam ettiği gibi ihtiyaçlar da tabiî ki devam edecektir diyerek sözlerine şöyle devam etti.

BAŞKAN ÇİFÇTİ, “BİRÇOK PROJE İLE KARAKÖPRÜ’YE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Çiftçi, 2013 yılı gerçekten Karaköprü Belediyesi için çok önemli bir hamle yılı olacak projelerde devam edecektir. bu yıl yep yeni bulvarlarımız açılacak yine vatandaşımızın rahat bir şekilde alışveriş yapabilmesi için 3 adet semt pazarını yapacağız. Bununla birlikte gençlerimizin spor yapmaları, gençlik merkezinde kendilerini geliştirmeleri için çok amaçlı bir salon özelliğine sahip olan gençlik merkezi projemizi bitirip hayata geçireceğiz, yarı olimpik yüzme havuzumuzu bitirerek Karaköprü’nün hizmetine sunacağız. Bununla birlikte birçok yeşil alan, peyzaj düzenlemesi, dere ıslah çalışmasını bitireceğiz ve köprü bağlantıları tüm led ve köprü ışıklandırma çalışmaları olacak bununla birlikte Karaköprü’deki tüm camilerimizin aydınlatma çalışmalarını da yapıp Karaköprü’nün hizmetine sunulacaktır. Dediğim gibi hayat devam ediyor birçok proje ile yine vatandaşlarımıza, Karaköprü’ye hizmet edeceğiz heyecanımız devam ediyor. Ekip bir uyum içersinde birlik ve beraberlik içersinde Teknik ekip 2013’ün alan çalışmalarını şuan kurumda planlıyor bunun gerekli olan çalışmalarını yapıyor. 2013 yılının Mart ayı ile birlikte bu çalışmalar alana ve sahaya yansıyacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.