banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Karaköprü Belediye Belediye Başkanı Belli oldu

Karaköprü ilçe belediye başkan adaylığı için Ak parti grubu İsa Kizildemir'i aday gösterdi. saat 14:00'de yapılacak seçimde İsa Kızıldermi Grup kararıyla 2019 yerel seçimlerine kadar Karaöprü Belediye başkanlığını yürütecek.

 

İSA KIZILDEMİR KİMDİR?

2006 yılından bu yana AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğini aktif bir şekilde sürdüren İsa Kızıldemir, partinin değişik birimlerinde görev yaptı. Partideki ilk görevine Akçakale Koordinatörlüğü Sosyal İşler Başkanı olarak başlayan Kızıldemir, AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkan yardımcılığı gibi görevlerle birlikte özellikle son 3 yıldan bu yana il teşkilatında öne çıkan isimlerden olmuştu.

Kızıldemir, daha sonra 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Karaköprü Belediye Meclis üyesi olarak seçilmişti. Meclis üyeliğinin ardından Kızıldemir, Nisan 2014’de Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.