banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

BAŞKAN METYİN BAYDİLLİ’DEN ŞSMMMO’YA ZİYARET

1-7 Mart Muhasebeciler haftası dolayısıyla Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Şanlıurfa Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Halil Akman’ı ziyaret etti.

Muhasebeciler odasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Baydilli, Oda Başkanı Akman ile bir süre sohbet ederek haftalarını kutladı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan ŞSMMMO Başkanı Akman, “1-7 Mart Muhasebeciler Haftası nedeniyle bizi ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Karaköprü Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkanımızı ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise “1-7 Mart Muhasebeciler haftası sebebiyle Muhasebeciler Odası Başkanlığımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Tabi Muhasebeciler kurumlarla esnaflar arasında bir köprü vazifesini gören ve gerçekten de önemli bir vazifesi olan bir kuruluştur. Ben Muhasebeciler haftasını tekrardan kutluyor görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.