banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Karaköprü Belediye Başkanı Çiftçi'den Kadın Kolları Başkanı Göncü'ye ziyaret VİDEO

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ile birlite eşi Sema Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Belediye Meclis Üyeleri Sabri Yetim, Ahmet Kaytan, Celal Şeker, Şükrü Akyol ve Karaköprü Kadın Kolları Yürütme Kurulu eşlik etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü teşkilatı ile birlikte AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına tekrardan seçilen Aysel Göncü ve  Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti il binasında gerçekleştirilen ziyarete; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, AK Parti Karaköprü Teşkilatı,  Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, “Şahsım ve Yönetim kurulu adına teşekkür ediyor. Hoş geldiniz diyorum” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Aysel Göncü’yü hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, “Aysel Başkanımızı teşkilat ve görevleri anlamında partimize yıllardır emek veren biridir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımızın bu partinin davasının kadınlarımızın omzundan yükseldiği ve onların yüreğinden yükseldiği ifade ediliyorsa aynı temsili de Şanlıurfa’mızda sağlayan bir il başkanımızın kongre sonrası hayırlı olsun sebebiyle Karaköprü heyeti olarak buradayız. Ben kabulden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm yönetim kurulu üyelerimize Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum” dedi.

Başkan Çiftçi şunları söyledi:“Şanlıurfa olarak Türkiye olarak 7 Haziran’da çok önemli bir seçim sürecine hep birlikte gireceğiz. İnşallah 7 Nisan tarihi itibariyle adaylarımız belirlenmiş olur. Bizlerde hem Belediye Başkanları, Teşkilat Başkanları, Meclis Üyesi arkadaşlar, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu davaya gönül veren partimizin tüm yetkili birimleri olarak artık sahaya ineceğimizi, mahalle mahalle, ev ev dolaşıp inşallah tekrar Türkiye’nin bu istikrar yolunda yükselen bu davayı temel ilkeler noktasında siyaset yapacağımızı belirtmek istiyoruz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.