banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Kapaklı ve Arslan AK Partiye geçiyor

Şanlıurfa İl Genel Meclisi üyesi Ömer Neşet Kapaklı ile yine bağımsız üyelerden İbrahim Arslan AK Partiye geçme kararı aldılar. 

 

Saadet Partisinden seçilerek İl Genel Meclisinde başarılı ve uyumlu bir çalışma yürüten Gazeteci-Yazar Ömer Neşet Kapaklı ve İbrahim Arslan, Çarşamba günü akşamı Devteşti mahallesinde düzenlenen, Devlet Bakanı Faruk çelik’in de katılacağı gecede AK Partiye geçeceklerini açıkladılar.

 

 

Ömer Kapaklı'ya Ak Parti rozeti bu akşam Bağlarbaşı'nda 12 Ak Parti Milletvekili Adayının da katılacağı bir büyük açık hava toplantısında Ak Parti rozetini Bakan Faruk Çelik’in takacağı bekleniyor.

 

2 İl Genel Meclisi üyesinin AK Partiye geçmesiyle AK Partinin merkezdeki İl Genel Meclisi üye sayısı 9’dan 11’e yükselmiş olacak. İl genelinde ise, 29 olan AK Parti İl Genel Meclisi üye sayısı 31’e yükselecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.