banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Kapaklı Pasajı'da Güvenç'e yoğun ilgi VİDEO


Kapaklı Pasajı ve civarındaki esnafı ziyaret eden Celalettin Güvenç, burada bulunan esnafla sohbet ederek, sorunlarını ve isteklerini dinledi.
Güvenç,pasajda esnaflarla birlikte çay içtikten sonra ziyaretlerini sürdürerek, yapılacak projeleri ve vatandaşların teveccüh etmesi halinde 30 Mart’tan sonraki Şanlıurfa’yı anlattı.
Esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Güvenç’e, bir esnafın başta Başbakan Erdoğan’a, kendisine ve AK Parti Belediye Başkan Adaylarına destek vereceklerini ifade edip, Şanlıurfa’ya yapılacak projelerden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

 


Daha sonra AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, AK Parti  İl Başkan Yardımcısı İbrahim Toru, Erkan Sözen, İl Yönetiminden İsmail Güneş ve Metin Çadırcı ile birlikte gezisini sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Japon Pasajı esnafını da ziyaret ederek, esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlarla görüştü.

 


 

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.