banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Kanticilerden Referanduma Evet

Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'ın Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasına yaptığı ziyarette gündeme gelen Referandum konusunda topluca "EVET" kararı çıktı. Konu ile ilgili olarak konuşan Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman "Yeni Anayasa maddelerini tek tek ele aldığımız zaman toplumun tüm kesimine rahatlık, huzur, mutlulukla birlikte daha fazla demokrasi, özgürlük ve hürriyet getirecektir. Sizlerden ricam seçim günü mutlaka sandığa gidin ve çevrenizi de bu konuda bilgilendirin mutlaka sandığa giderek oy kullanın" dedi.

Kantincilerin sorunlarını dile getiren Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun "Odamıza bağlı yaklaşık 130 tane kantinci üyemiz var. Bu kantinciler 15 gün sömestr tatilinde, 9 gün Ramazan Bayramında, 9 gün Kurban bayramında 23 Nisan, 19 Mayıs gibi resmi bayramlarda okullar tatil olmasına rağmen kira ödemek zorunda kalıyorlar. Bu sorunun çözülmesini istiyoruz" dedi. Milletvekili Yahya Akman "kantincilerin sorunları Milli Eğitim Bakanlığında ve Maliye Bakanlığında görüşerek çözüm bulacağını" belirtti.

 Konuşmalardan sonra kantinci esnafı topluca Referandumda "EVET" oyu kullanmaya karar verdiklerini, çünkü bu anayasa değişikliği tüm kesimlerin faydalanacağı ve özgürlükler bakımında Türkiye'nin önünü açacak bir adım olduğunu açıkladılar.

Bakkallar ve Bayiler Odasını ziyarete Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman'a, Belediye meclis üyesi M. Emin İfşa, Şanlıurfa AK Parti İl yönetim kurulu üyesi; Mehmet Büyükfırat, Ömer Ercanlar, İsa Kızıldemir, Emin Demirkol, Sedat Dülger, Merkez İlçeden Halil Polat ve Muhtar Abdulkadir Akbaş ve birçok partili üye eşlik etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.