banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Kamalak: Avrupa birliği değil, İslam birliği VİDEO

iftar öncesi Kur'an-ı Kerimin okunduğu ve iftar sonrası açılış konuşmasını Saadet partisi il başkanı Halil Yiğit'in yaptığı İftar toplantısında İl başkanı Yiğit, sözü Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'a bırakarak katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İslam ülkelerinde parçalanan bombaları durdurabilmemiz için bir araya gelmemiz gerekmektedir" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''İslam ülkelerinde parçalanan bombaları durdurabilmemiz için bir araya gelmemiz gerekmektedir'' dedi.
Kamalak, Saadet Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, partilerinin siyasi görüşlerinden bahsetti.

Mustafa Kamalak, Saadet Partisi dışındaki partilerin yönünü Avrupa Birliği'ne çevirdiğini, Avrupa ülkelerinin ise Eşcinselliği meşrulaştırdığını söyleyerek bunların bize medeniyet veremeyeceklerini ve  öncülük edemeyeceklerini kaydetti...

Kamalak; ''Nereden feryat, figan ve duman yükseliyorsa orası Müslüman ülkesidir'' diyerek şöyle devam etti:
''Nereden bir feryadı figan yükseliyorsa, kulaklarımızı parçalarcasına bir çığlık geliyorsa emin olun orası da bir İslam diyarıdır. O çığlıklar kardeşlerimizin, kızlarımızın, halalarımızın, teyzelerimizin çığlıklarıdır. Ayşeler'in, Fatmalar'ın, Zeynepler'in feryadıdır. İşte bu çığlıkları durdurabilmemiz için bir araya gelmemiz gerekiyor. İslam ülkelerinde parçalanan bombaları durdurabilmemiz için bir araya gelmemiz gerekmektedir. Milli görüşün mücadelesi bu çerçevede cereyan etmektedir.''

 


Haber ve foto: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.