banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Kadınları Günü Etkinlikle Kutladılar

Etkinliğe katılan Çalışma Bakanı Faruk Çelik, salonu dolduran yüzlerce kadın tarafından zılgıt ve alkışlarla karşılandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel AK Parti Haliliye Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan ve Yönetimi bir etkinlik yaparak Şanlıurfa’daki 2 bine aşkın kadını bir araya getirerek bir beraberlik mesajları verdiler.


Şehitlik Çamlıkta düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekilleri Emin Önen, Zeynep Karahan Uslu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in eşleri Turan Güvenç, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Kızılelma, Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü ve yaklaşık 3 bine yakın yediden yetmişe kadın ve anne adayı genç kızlar katıldı.

Bakan Çelik’e sevgi seli

AK Parti Haliliye Kadın Kolları Tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  etkinliğine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, burada genci yaşlısı onlarca kadın tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Bakan Çelik burada gördüğü yoğun ilgiye karşı herkese teşekkürlerini iletti.

Düzenlenen etkinlikle AK Parti Haliliye Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan, Çalışma Bakanı Faruk Çelik ve Milletvekilleri tarafından günün önemini arz eden konuşmalar yapıldı.


Felhan, ‘Kadına verilen değeri AK Parti iktidarında fark ettik’

Etkinlikte günün anlam ve önemini taşıyan konuşmalar yapıldı. AK Parti Haliliye Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Nahide Felhan, salonu dolduran yüzlerce kadına seslenerek, Ben bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Dünya Kadınlar Gününün sadece tek bir günün önemi yok. Biz kadınlara her zaman verilmesi gereken değerin, ilk kurulduğumuz günden bu yana aynı hassasiyetle devam ediyoruz. Kadına verilen değeri en çok AK Parti iktidarında fark ettik.’ İfadelerini kullandı.


AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, Kayın pederinin taziyesi nedeniyle yapılan etkinliğe katılamadı.

Yapılan konuşmaların ardından Grup Dergah tarafından ilahiler seslendirildi. Etkinlik yaklaşık 3 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.