banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Kaçar Zahireciler Borsası’nı ziyaret etti

 

Seçim çalışmalarını sürdüren AK aday Mahmut Kaçar, ziyaretleri kapsamında Zahireciler Borsası’nı gezdi. Zahireciler Borsası’nda bulunan iş yerlerini tek tek gezen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, Borsa esnafı ile sohbet etti. Borsa esnafından bilgi alan aday Kaçar, esnafın sıkıntılarını not alarak çözüme kavuşturacakları taahhütlünde bulundu.

Esnaf ile uzun süre sohbet eden AK aday Mahmut Kaçar, AK Parti döneminde yapılan hizmetleri anlattı. Kaçar, esnafın güvenlik sıkıntıları nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntıların 1 Kasım’ın ardından AK Parti iktidarı ile son bulacağını belirtti.

Aday Kaçar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün teşkilatımız ile birlikte Zahireciler Borası’nı ziyaret ettik. Önce başta Sayın Başkanımız olmak ile birlikte tüm esnafımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki Türkiye’de son 4 aydır yaşanan siyasi istikrarsızlığın özellikle esnafımıza nasıl etki ettiğini, işlerin durma noktasına geldiğini yerinde müşahede etme imkânımız oldu. 1 Kasım seçimlerinin inşallah hem Türkiye’nin siyasi istikrarına, ardından da ekonomik istikrarına çok önemli katkı verecek bir netice ile sonuçlanacağına yürekten inanıyorum. Özellikle son dönemde Şanlıurfa’da güvenlik ile ilgili güvenlik problemlerinin çok ciddi anlamda esnafımıza zarar verdiğini, buraya Batı’dan taşımacılık yapan birçok aracın Şanlıurfa’ya gelmekte tereddüt yaşadığını, bunun da esnafımızın masraflarının artmasına neden olduğunu esnafımızdan öğrendik. Onun için 1 Kasım seçimleri bir yandan Şanlıurfa’nın huzuru, diğer yandan da Türkiye’nin istikrarına inşallah katkı verecek şekilde sonuçlanır diye umut ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.