banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

KAÇAR VE GÜZELGÖZ’DEN EKİNCİYE ZİYARET video

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Sağlık Bakanlığı İletişim Koordinatörü Osman Güzelgöz ve beraberindekilerle birlikte Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerinde bulundular hem de Eyyübiye ilçesinde devam eden sağlık tesisleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar şunları ifade etti.

 “Öncelikle Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’yi tebrik ediyorum. Cenabı-ı Allah’tan kendisinin hayırlı işler yapmasını temenni ediyorum. Eyyübiye ilçemiz Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biridir. Gerçektende Belediyecilik anlamında da Belediye başkanımız kendisi ve ekibi ile birlikte Allah’ın izni ile buradan yapacağı çalışmalarda da özellikle Şanlıurfa Türkiye’de örnek teşkil edecek. Çok güzel belediyecilik sergileyeceğini inanıyorum. Adaylık sürecinde kendisi ile birlikte gerek Eyyübiye merkezli, gerekse Eyyübiye bağlı köylerimizde çok yoğun çalışmalarımız oldu. Daha adaylık döneminde Eyyübiye ile ilgili neler yapılabilir noktasındaki projeleri ortaya koyan bir başkanımızdır. Şanlıurfa Milletvekilleri olarak Eyyübiye ilçemize destek ve katkı vereceğimizi ifade etmek istiyorum.’’ Dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, ‘’Hep ifade ettiğimiz gibi bu ziyaretlerin yapılması bizleri son derece gururlandırıyor. Eyyübiye ilçemizin zamana ihtiyacı yoktur. Bizlerde bu ziyaretleri fırsata dönüştürüp Eyyübiye ilçemizin sorunlarını milletvekilimize iletiyoruz. Ankara’dan ve milletvekillerimizden Eyyübiye ilçemiz için desteklerini isteyeceğiz. Eyyübiye ilçemiz diğer ilçelerden çok büyük bir ilçedir. 370 bin nüfuslu bir ilçemizdir. Fakat sorunları da çok olan bir ilçedir. Ama potansiyeli yüksek olan bir ilçedir. Hem zayıf olduğumuz konularda, hem de güçlü olduğumuz konularda ekibimizle birlikte inşallah bundan sonrası ile ilgili bir yol haritası belirleyeceğiz hep beraber. Eyyübiye ilçemiz için adımlar bir bir atılacaktır. Hepimizin özlemle beklediği Eyyübiye’mizi güzel bir ilçe olarak kavuştururuz.’’ Dedi.


Sağlık Bakanlığı İletişim Koordinatörü Osman Güzelgöz’de, ‘’Eyyübiye ilçemiz benim doğduğum bir ilçedir. Milletvekilimizin ifade ettiği gibi Türkiye’nin en büyük ilçesi konumundadır. Eyyübiye belediye başkanı seçilen Mehmet Ekinci ile 25 senelik bir dostluğumuz, arkadaşlığımız var. Bu profildeki bu insana Eyyübiye belediyesi başkanı olması bizim için bir mutluluktur. Hem bu mutluluğu paylaşmak hem de kazandığı belediyede ki görevini tebrik etmek maksadı için geldik. Eyyübiye ilçesine çok emeği geçmiş olan Milletvekilimiz Mahmut Kaçar’a teşekkür ediyorum. Eyyübiye ilçemiz gerçektende hizmete ihtiyacı olan, problemleri, sorunları olan bir ilçemizdir. Belediye başkanımız bunun farkında seçim kampanyası döneminde çok defa ifade ettiler proje ile birlikte, belediye başkanımız hem bunun bilincinde hem de projeleri yerine getirme konusunda Allah inşallah Muaffak kılar. ‘’ Dedi.


Kaçar ve Güzelgöz'den Başkan Ekinci'ye Hayırlı... paylaşan: eyyubiyebelediyebaskanligi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.