banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Kaçar; “Geleceğimizi ve istikbalimizi oylayacağımız bir seçim”

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, 1 Kasım seçimlerinin geleceğimizi ve istikbalimizi oylayacağımız bir seçim olduğunu söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, beraberinde Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsa Kızıldemir ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte Haliliye’ye bağlı Sarpdere, Kaynaklı, Keremli, Deniz ve Akçakale ilçesine bağlı Polatlar kırsal mahallelerini ziyaret etti. Kırsal mahallerde kanaat önderleri ve mahalle sakinleri ile görüşen Kaçar, vatandaşlardan destek istedi.

Kaynaklı Mahallesinde vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Vekil Adayı Kaçar, “Önemli bir süreçten geçiyoruz. Gerçekten 1 Kasım seçimleri özellikle son 4 aydır yaşanan olağan üstü durumdan dolayı bizim bu topraklarda çocuklarımızın bu topraklarda yaşayıp yaşamaması ile ilgili çok önemli bir tercih yapacağımız önemli bir seçimin arifesindeyiz. Burada her ne kadar milletvekili seçimi de olsa, her ne kadar 12 tane milletvekili adayının listede olduğu bir seçim de olsa aslında geleceğimizi ve istikbalimizi oylayacağımız bir seçime gidiyoruz. Etrafımızdaki ülkelerde Dünya’nın egemen güçleri tarafından operasyonlar yapılıyor. Yanıbaşımızdaki Irak’ta iç savaş var. Suriye’de iç savaş var. Mısır’da istikrarsızlık ve darbe yönetimi var. Kısacası etrafımızda daha önce bizim gibi birlikte yaşayan, kardeşçe yaşayan, kardeşlik hukukuna dikkat eden halklar bugün birbirini boğazlar duruma düşmüş. Bugün Kaynaklı’da ki gibi Suriye’de binlerce köy vardı, Arap’ı, Kürt’ün birlikte yaşadığı. Ama bugün insanların mal emniyetinin, can emniyetinin, insanların namus emniyetinin kalmadığı ve milyonlarca insanın komşu ülkelere, geri kalanlarında denizi aşarak geçen o 3 yaşındaki Kobanili çocuğun cesedinin suya vurduğu o manzara aslında İslam âleminin ve bölgemizdeki geldiğimiz noktayı göstermesi açısından son derece önemli bir manzara. Birileri aynı oyunu Türkiye’de oynamak istiyor” dedi.
Kaçar, Türkiye partisi olarak bu oyuna fırsat vermemek için var güçleri ile çalıştıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.