banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İzol’un Acı Günü
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, taziye mesajı yayımlayarak yardımcısı Cengiz İzol ve ailesinin acılarını paylaştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:



"Aldığımız üzücü haber sonucu Merkez İlçe Başkan Yardımcı'mız Cengizİzol'un kıymetli amcasının oğlu Fehmi İzol'un bir kaza geçirdiğini öğrendik. Daha sonradan gelen haberle sayın İzol'un yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığının acı haberini duyduk. Şanlıurfa’nın tanınan esnaflarından olan Fehmi İzol'un hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu anlamda Ak Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanlığı olarak; Cengiz İzol ve şahsında ailesi ile yakınlarına başsağlığı diler, merhuma Allah'tan rahmet dileriz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.