banner2
Öne Çıkanlar Taşlıdere Eyyübiye Belediyesi Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

İzol aşireti aday adayları; Biz AK Partiliyiz

İzol Aşireti mensuplarından AK Partide Milletvekili adayı olmak için başvuruda bulunan Emin İzol, Serdar İzol, Mehmet Ali Atlıhan, ve Siverek eski ilçe Başkanı Zülfikar İzol AK Parti İl Başkanlığında “AK Partideyiz” dediler.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Partimize 349 kişi aday olmak için başvuruda bulunmuş, Başbakan ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan aday adaylarımız içerisinde 12 kişiye görev vermiştir. Bu anlamda aday adayı olup ta aday olamayan İzol Aşireti mensupları birlik ve beraberlik içinde AK Parti için çalışacaklarını bugün burada kamuoyuna açıklayacaklar. Çalışmaları için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Cengiz İzol “İzol Aşireti Tek Vücut” dedi.

Cengiz İzol “İzol aşiretine bağlı aday adaylarımız aynı zamanda benim amcam oğulları Hilvan bölgesinde bir dönem önce Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Emin İzol, Siverek bölgesinden yine aday adayımız Sayın Av. Serdar İzol ve yine Hilvan bölgemizden aday adayı yeğenim Mehmet Ali Atlıhan ve aday adaylarımız partilerinden aday olmadıkları halde bugün partilerinde bir nefer olmak için bugün buradalar ve Siverek CHP ilçe Başkanı Amcamoğlu Sayın Zülfikar İzol bugün grubuyla partimize katılmıştır. Şanlıurfa ilimizde büyün aşiret büyüklerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu tüm Türkiye’deki İzollar AK Partide yer alacaklar. Ben Mustafa Cengiz İzol olarak yaklaşık 8 buçuk yıldan bu yana şerefle AK Parti görevime devam etmekteyim. Bununla gurur duyuyorum. Bugün burada aşiretimiz tek vücuttur. Gördüğünüz üzere binlerce aşiret mensubuyla partiye gelindi. Biz Başbakanımıza bağlıyız. Biz AK Parti sevdalısıyız. Biz koltuk sevdalısı asla olmadık olamayız da ve İzol Aşireti olarak Başbakanımızın belirlediği 12 adayımıza sonuna kadar destek vereceğiz. Hepsi pırıl pırıl insanlar. Çok şükür Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan bizlere Şanlıurfa halkına bir bakanda gönderdi. Sayın Faruk Çelik Birinci sırada gösterdi.. Bundan da ayrıca memnunuz. İzol Aşireti olarak Sayın Faruk Çelik’in ilk seçim bürosunu İzollar olarak biz açacağız ve açılışını da inşallah Bakanımız kendi elleriyle açacaktır. Hepinize teşekkür ediyorum. Buraya katılan bütün aşiret mensuplarımıza akrabalarımıza bizi kabul ettikleri için İl Bakanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Aday adayı olan Emin İzol ise; “Hepimizin bildiği üzere,12 Haziranda, ülkemizde yapılacak genel seçimler için, siyasi partilerin, yüksek seçim Kuruluna, milletvekili aday bildirimleri,11 Nisan 2011 Pazartesi günü gerçekleşmiştir.

Genel başkanımız ve başbakanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12 arkadaşımızı, AK Parti çatısı altında, mecliste, Urfa’mıza ve ülkemize hizmet edebilmesi amacıyla aday göstermiştir.

Aday gösterilen arkadaşlarımıza, Urfa’mıza hizmet yarışında başarılar diler, Urfa’mız için AK Parti listesinin hayırlı olmasını temenni ederiz.

Urfa’mızı, TBMM’de temsil amacıyla, ben Emin İzol, değerli kardeşim Av.Serdar İzol ve değerli yeğenim M.Ali Atlıhan’a milletvekilliği adaylığını görevini tevdi etmemiştir.

Burada bulunan, İl Genel Meclisi Başkanım Mustafa Yavuz, AK Parti Merkez İlçe Başkanım Mustafa Zahit, AK Parti Merkez İlçe Başkan yardımcısı Cengiz İzol, AK Parti Hilvan İlçe Başkanım Hüseyin Alkan, Av.Serdar İzol, .M.Ali Atlıhan, ben Emin İzol ve binlerce “İzol” ailesi mensubu, Urfa’mıza, ülkemize ve AK Partimize, hizmet için tek yolun milletvekilliği olmadığının bilincinde olarak, halka hizmet, Hakka hizmet düsturu ile çalışmalarımıza devam edeceğimizi, sizlere bildirmekten gurur duyuyoruz.

Herkes bilmeli ki, davamız vekillik davası değildir, herkes bilmeli ki davamız mevki-makam davası da değildir; davamız halka hizmet davasıdır.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da yaşanan siyasi sıkıntılardan, dünyadaki ekonomik darboğazlardan, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlardan, ülkemizin zarar görmemesini, inanıyoruz ki, ancak vizyon sahibi, kendisini halkına adamış ve lider siyasetçi kişiliğini defalarca ispatlamış, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan sağlayabilecektir. Ve inanıyoruz ki, ülkemizi daha ileri refah düzeyine, yine Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan taşıyacaktır.

Ve inanıyoruz ki,2002 Kasımından bu yana Urfa’mıza gerek eğitim, gerek sağlık ve gerekse diğer alanlarda yapılan yatırımların artarak devam etmesi, yine AK Parti hükümeti ile mümkün olacaktır.

Burada bulunan arkadaşlarımız, bu hizmet davasında, sonuna kadar AK Partimizin, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olacağız.

Urfa’mızı, ülkemizi ve partimizi daha ileriye taşıyabilmek için, tüm Urfa halkını da, bu zor ama haklı davaya sahip çıkmaya davet ediyoruz.

13 Haziran sabahı tazelenmiş umutlara uyanabilmek için, aydınlık yarınlar hayaliyle uyanmak için, herkes AK Partiye…

Tekrar, AK Partimizin Şanlıurfa Milletvekili aday listesinin hayırlı olmasını temenni eder ve aday arkadaşlara bu hizmet yarışında başarılar dilerim” dedi.

 

Daha sonra Av. Serdar İzol “AK Parti şemsiyesi altında hizmetin sadece Milletvekili olmak değil, her alanda yapılacağına inanıyorum” dedi.

 

CHP Siverek eski İlçe başkanı Zülfikar İzol; “AK Parti Türkiye’de çok büyük değişiklikler yaptı. İzollar olarak bu hizmeti destekliyoruz. Bundan böyle AK Parti çatısı altında çalışacağım” dedi.

Parti teşkilatı yanı sıra İzol aşireti mensupları basın toplantısını izlediler. Toplantıdan sonra Başkan Av. Yusuf Eğilmez’le birlikte hatıra fotoğrafı çektiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.