banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Karaköprü’de İsmar tepkisi Mehmet Kaya gazzeli ilk Yaz saati uygulaması

İzettin Aslan'dan teşekkür

AK Parti Suruç İlçe Başkanı İzettin Aslan; “AK Partinin hizmeti ve sosyal devlet anlayışı Suruçlular tarafından kabul gördü. Seçim bunun somut göstergesidir” dedi.

 

12 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında bir değerlendirme yapan AK Parti Suruç İlçe Başkanı İzettin Aslan; “Şanlıurfa genelinde AK Partiye büyük teveccüh oldu. İlçemizde de, 8 yıllık iktidarımız süresince yapılan hizmetlerin karşılığını sandıkta oylarımızla takdir ettik. Demokratik ve şeffaf geçen yarışta istikrardan yana oy kullandık. Propaganda sürecinde katkısı olan tüm arkadaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Başbakanımızı ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın verdiği görevi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyoruz. Durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.