banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

İYİ Parti Şanlıurfa kurucu il başkanı Hasan Oğul atandı

Genel Başkanlığını Meral Akşener'in yaptığı İyi Parti  il teşkilatlarını oluşturmaya devam ediyor. İyi Parti Şanlıurfa ili için kurucu başkan olarak Hasan Oğul atadı.

Partisinin il başkanlığı için kurucu olarak atanan Gasan Oğul'a rozet takan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, hasan oğula başarılar dilediğini söyledi. Aydın açıklamasında şunları söyledi: "İYİ Parti, iyi bir Türkiye için teşkilatlanmasını sürdürüyor. Bugün Şanlıurfa kurucu il başkanımızı görevlendirdik. İl başkanı olarak görevlendirilen eğitimci ve TURBAN eski Genel Müdür Yardımcısı Hasan Oğul'a başarılar diliyorum. Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olsun."

Yerel seçi,mlerden AK Partiden aday adayı olan Hasan Oğul, Partisi tarafından aday gösterilmeyince aynı seçimde 2015 yerel seçimlerinde Eyyübiye ilçesinde Saadet Partisi'nin adayı olarak belediye başkanlığı seçimine girdi ancak kazanamadı. Hasan oğul daha sonra 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Cumhuriyet Halk Partisi 25. Dönem milletvekili adayı oldu CHP urfadan vekil çıkaramayınca o partiden de ayrıldı. daha sonra MHP'den de aday olan Hasan oğulun şu anki partisi iyi parti oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.