banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

İtalya Büyükelçi Marsilli Ş.Urfada

İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsilli GAP Gezisi kapsamında geldiği Şanlıurfa'da Vali Nuri Okutan'ı makamında ziyaret etti.

İtalya ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve GAP Projesiyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ekonomik çalışmaları hakkında bilgi almak için bölgeye gezi düzenleyen Büyükelçi Carlo Marsili Gaziantep'ten sonra bu gün Şanlıurfa'da temaslarını sürdürdü.

Şanlıurfa'da ilk olarak Vali Nuri Okutan ile bir araya gelen Marsili, kentin potansiyeli hakkında bilgi aldı. Şanlıurfa ile ilgili Marsili'ye bilgi veren Vali Okutan; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 


İtalya Büyükelçisi Marsilli'den Fakıbaba'ya Ziyaret

İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsilli, GAP Gezisi kapsamında geldiği Şanlıurfa'da Vali Nuri Okutan'ın ardından Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ziyaret etti.

      Büyükelçi Carlo Marsilli'yi makamında kabul eden Başkan Fakıbaba İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Marsilli'ye mırra takımı ve kentin tanıtımını sağlayan kitap ve broşürlerden oluşan bir hediye paketi takdim etti.

Şanlıurfa Belediye Başkanlığına geçen İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Carlo Marsilli'ye Başkan Fakıbaba ise Şanlıurfa'nın tarihi ve turizmi hakkında önemli bilgiler sundu.

    Şanlıurfa'da yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında Büyükelçi Marsilli'yi bilgilendiren Fakıbaba ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.