banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

İşte vatandaşın istediği belediye başkanı

Esnaf Mehmet Çap, "Halka hizmet eden, memleketin kalkınması için çaba gösteren, çevre düzenlemesine önem veren dürüst, çalışkan, hizmet ve insan ayrımı yapmayan, kendi işine bakan, halkın sorunlarını dinleyen memlekete faydası olan bir belediye başkanı istiyoruz" dedi.
İsmini vermek istemeyen bir esnaf ise, "Mevcut belediye başkanından esnaf olarak memnun değiliz. Büyükşehre yakışmayan çarpık bir yapılaşma var. Başta trafik olmak üzere şehir merkezinde çok sorun var. Yollar desen ayrı bir dert, bu sorunlara çare olacak bir belediye başkanın gelmesini istiyoruz. Kısaca yanı başımızda bulunan Gaziantep'e bir baksın ondan sonra aday olmaya karar versin" şeklinde konuştu.
Hamza Tebir, "Gelecek olan belediye başkanın dürüst, namuslu ve saygılı olmasını istiyorum. Şanlıurfa'ya yakışacak ve memleketin kalkınmasında rol alacak bir başkan istiyoruz. Mevcut belediye başkanından memnun değiliz çünkü yaptıkları çalışma ortadadır. Oy istemeye gelirken her gün yanımıza uğrardı. Başkan seçildikte sonra gelmez oldu. Bizde bu yüzden böyle bir başkanla devam etmek istemiyoruz" diye ifade etti.
Kuyumcu Abdulkadir Karagöz, "Halka hizmet edecek yol kenarlarındaki otopark sistemini kaldıracak, ulaşımı kolay hale getirecek ve en önemlisi şehirdeki rant olaylarını bitirecek bir başkan istiyoruz" dedi.
Ahmet Yılmaz, halkıyla barışık olan bir başkan, esnafını her anlamda kollayan esnafın ve halkın en üst zirve ye taşıması derdi ile dertlenen bir başkan istiyorum. Divanyolu Caddesini yazın tek şerit kışın ise çift şerit yapacak bir başkan istiyorum. Kararlarını alırken halkın ve toplumun tüm kesimlerinin düşüncelerini alıp uygulayan bir başkan istiyorum.
Fotoğrafçı Salih Tapusuz, Şanlıurfa Belediye Başkanının halk ile bir bütün olması gerektiğini söyledi. Belediye Başkanın sadece seçim zamanlarında esnafları dolaşmaması gerektiğini vurgulayarak '' Belediye Başkanının 3 ayda bir esnafları dolaşarak hal hatır sorması gerekir. Sadece seçim zamanında dolaşması uygun olmaz '' dedi.
Bedesten çarşı Halil Karlamaç ise Her alanda işin nasıl yapılıp yapılmadığını takip eden bir Belediye Başkanı istediğini belirterek, Belediye Başkanı işini yaptığı kadar işini takip eden bir Belediye Başkanı istiyorum. Halkın içinden olması, esnafın halini soran bir Belediye Başkanı İstiyorum'' ifadelerini kullandı.
Kendi menfaatini değil Halkın menfaatini düşünen bir Belediye Başkanı İstediğini vurgulayan bir vatandaş ise  '' Belediye Başkanı kendi menfaatini değil halkın menfaatini düşünen ve buna göre hareket eden bir Belediye Başkanı istiyorum'' dedi.

Şeyhmus Aydoğdu / Gapgundemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.