banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

İşte Urfalıların internet ve Cep'ten yemek siparişleri
Şanlıurfalılar damaklarına ve teknolojik yeniliklere olan düşkünlüklerini bir kez daha gösterdi. 2011 yılı Temmuz ayından beri Şanlıurfa’da hizmet veren yemeksepeti.com, bu ilimizde ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı. Özellikle şehirdeki öğrencilerin ve teknoloji meraklılarının ilgisi sonucunda Şanlıurfa’daki online yemek siparişi oranı pek çok ili geride bıraktı.

Yemeksepeti.com sayesinde Şanlıurfalılar 1.000’e yakın yemek arasından dilediklerini seçerek sipariş verebiliyorlar; ayrıca bu hizmet için herhangi bir ücret ödemiyorlar. Yemeksepeti.com, internet üzerinden sunduğu hizmetin yanı sıra tüm telefonlarla uyumlu mobil web sayfaları, iPhone, Android,  BlackBerry ve Nokia uygulamasıyla mobil cihazlar üzerinden de sipariş kabul ediyor. Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti.com, Türkiye genelinde 39 ilde hizmet veriyor.

Yemeksepeti.com: “Kredi kartınız bizi hiç ilgilendirmiyor”

Yemeksepeti.com’da sipariş verilen yemeğin ücreti, restoranın kabul ettiği şekilde kapıda nakit, kredi kartı veya yemek çeki ile ödenebiliyor. Siteye üye olmak ve sipariş vermek için hiçbir ücret ödemek gerekmiyor. Yemeksepeti.com üyeleri, restoranların gerçek fiyatları üzerinden sipariş verebildikleri gibi, yalnızca kendilerine özel sunulan indirim ve promosyonlardan yararlanma avantajını da yakalıyorlar. Siparişle birlikte “iyi pişsin”, “ince hamur olsun” ya da “soğan istemem” gibi notlar da restorana kolaylıkla iletilebiliyor.


Yemeksepeti.com günde ortalama 37.500 siparişle 100.000’in üzerinde kişiye hizmet veriyor. Özellikle çalışan kesim ve gençler siteye yoğun ilgi gösteriyor. Yemeksepeti.com üzerinden yemek siparişi vermek istediğinizde Türkiye genelinde 6.000’e yakın üye restorana ulaşıyorsunuz. Site, kullanıcılarını ev yemeklerinden, lüks restoran menülerine, fast-food’dan light menülere kadar pek çok çeşit alternatifle buluşturuyor.

Yemeksepeti.com hakkında:

Ülkemizin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan yemeksepeti.com, 2000 yılında kuruldu. Bugün itibariyle İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Aydın, Bursa, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Denizli, Isparta, Konya, Mersin, Muğla, Kayseri, Trabzon, Manisa, Kütahya, Bolu, Rize, Sakarya, Tekirdağ, Kırıkkale, Samsun, Erzurum, Şanlıurfa, Aksaray, Van, Hatay, Afyonkarahisar, Çorum, Ordu, Zonguldak, Sivas, Balıkesir, Uşak, Diyarbakır ve Kıbrıs’ta faaliyet gösteriyor. Yemeksepeti.com’un, Rusya’daki yatırımı olan izrestorana.ru, 2010’dan itibaren bu ülkenin ilk online yemek siparişi sitesi olarak hizmet veriyor. Faaliyet gösterdiği yerlerde yaygın hizmet vermeyi kendine misyon edinen yemeksepeti.com, tüm internet kullanıcıları ve ilgili restoranlara, internetten yemek siparişi verebilme ve alabilme olanağı sağlıyor. Türkiye ve Kıbrıs’ta halen 6.000’e yakın üye restoran ve 1.250.000’e yakın kayıtlı kullanıcıya sahip olan yemeksepeti.com, günde aldığı ortalama 37.500 siparişle 100.000’in üzerinde kişiye hizmet veriyor. Izrestorana.ru 750’ye yakın restoranla tüm Moskova ve çevresinin yanı sıra St. Petersburg’dan da sipariş kabul ediyor. Foodonclick.com ise bugün 500 üye restoranla Dubai, Sharjah ve Abu Dhabi’de hizmet veriyor. Yemeksepeti.com, internet üzerinden sunduğu hizmetin yanı sıra tüm telefonlarla uyumlu mobil web sayfaları, iPhone, Android,  BlackBerry ve Nokia uygulamasıyla mobil cihazlar üzerinden de sipariş kabul ediyor.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.