banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

İşte Şanlıurfa Ak Parti Yürütme Kurulu Listesi

Ak Parti Şanlıurfa il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraber çalışacağı yürütme kurulununı belirledi.

yeni listede birinci başkan yardımcısı konumunda olan Siyasi ve Hukuk İşler başkanlığına Müslüm Tüysüz seçilirken genel sekreterliğe ise yönetim listesine damgasını vurduğu söylenen Abdurrahman Kırıkçı seçildi. Bir önceki yürütmede Siyasi ve Hukuk İşler başkanı olarak görev yapan Cuma Ağaç'ın liste dışı kaldı. Cemil Çadak ise Yusuf Eğilmez döneminden beri devam ettiği yerel yönetimler görevine devam ettiği görüldü. listede bir başka surpriz ise daha önce İl Başkanlığına Atanan Yusuf Eğilmez'e karşı liste çıkarmakla gündeme gelen Ali İhsan Delioğlu'nun çevre, şehir ve kültür ilşeri başkanlığına atanması oldu. teşkilat başkanlığına Bahattin yıldız atanırken, Tanıtım medya başkanlığına ise Faruk Bayuk atandı.

İşte İsim isim yeni yürütme kurulu listesi.

AK Parti il yönetim kurulu toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yeni yürütme kurulunu tebrik etti. Çiftçi ,"Şanlıurfa Ak Parti 6. Olağan il kongresinde yeniden seçilen Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımızın riyasetinde il yönetim kurulu toplantısına katılarak,çalışmalarımızla ilgili sunum yaptık.AK Parti İl Teşkilatımızın yürütme kuruluna seçilen dava arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gr 6 yıl önce

Ak Parti belediyeleri, teskilati ve siyasilesen devlet kurumlari sayesinde secimde ampul bir daha yanmamak uzere paylayacak...ulkeye yeni yuzler lazim..