banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

İşte Erdoğanın Facebooktaki dostları

Facebooktaki popülarite açısından Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın bölge liderleri arasında büyük bir farkla ilk sırada yer aldığı bildirildi.

Bölge liderlerinin Facebooktaki popülaritesini araştıran İsrailli Walla sitesi, Başbakan Erdoğanın Facebookta 369 bini aşkın dostu bulunduğunu, İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinejadın dostlarının sayısının ise, 43 binde kaldığını saptadı.

En popüler liderler arasında Ürdün Kralı Abdullah, ikinci sırada yer alırken, kralın kendi profili olmamasına rağmen taraftarlarının sayfasının 87 bine ulaştığına dikkat çekildi.

İsrailin Walla sitesinin bulgularını aktaran Ermeni sitesi News.am da, bu konudaki haberinde Erdoğanın, açık bir biçimde İsrail karşıtı bir politika benimsendiği zaman çok popüler hale geldiğini kaydetti.

Buna karşın, İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejadın Facebook dostlarının sayısının 43 binde kalırken, İran muhalefet lideri Mir Hüseyin Musavinin 140 bin dostu olduğu belirlendi.

Öte yandan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahunun Facebooktaki resmi profilinin 47 bin dostunun olduğuna da dikkat çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.