banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

İşte CHP'nin yeni kadrosu

CHP kurultayında Parti Meclisi'ne giren isimler arasında Baykal ekibinden sadece 3 kişi yer aldı. Yeni isimler arasında Gürsel Tekin, Süheyl Batum ve Haluk Koç dikkat çekiyor.


Kurultayda merakla beklenen Parti Meclisi listesi belli oldu. Listeyi Kemal Anadol okudu.


Baykal döneminde olup da Parti Meclisi'ne giren 3 isim kaldı. Önder Sav, Faik Öztrak bu isimlerden ikisi.


Baykal'ın kurmaylarından Yılmaz Ateş, Onur Öymen, Mustafa Özyürek ve Algan Hacaloğlu Kılıçdaroğlu'nun yönetiminde yer almadı.


İŞTE O İSİMLER
Ender Aysever

Oya Araslı

Sencer Ayata

Süheyl Batum

Gülsüm Bilgehan

Tekin Bingöl

Behçet Çağlar

Asuman Çakmak

Soner Çetin

Mesut Değer

Mehmet Faraç

Neriman Genç

İsa Gök

Hurşit Güneş

Hülya Güven

Korkmaz Karaca

Hüseyin Karakoç

Haluk Koç

Nihat Matkap

Şahin Mengü

Rıfat Nalbantoğlu

Hakkı Süha Okay

Melda Onur

Umut Oran

Oğuz Oyan

Abdullah Özer

M. Ali Özpolat

Faik Öztrak

Atilla Sav

Önder Sav

Çetin Soysal

Mehmet Süne

Gündüz Veli Şahin

Gürsel Tekin

ÖZYÜREK'TEN TEPKİ

CHP Sözcüsü Mustafa Özyürek, Parti Meclisi listesi ile ilgili olarak, "Daha dengeli bir liste yapılabilirdi. Bazı eksiklikler olduğunu düşünüyorum" dedi.

CHP 33. Olağan Kurultayı, Atatürk Spor Salonu'nda devam ediyor. Parti Meclisi listesi dışında kalan CHP Sözcüsü Mustafa Özyürek, kendilerinin etkin olduğu bir liste hazırlamaları durumunda Ercan Karakaş'ı mutlaka bu listeye dahil edeceklerini belirterek, "Ercan Karakaş'ı küskünler gruba dahil etmek doğru değil. İstanbul'da sürekli çalıştı. Son olarak da İstanbul'un kurultay delegesiydi. Partiye uzak duranlardan değil, emek verenlerdendi.

Genel başkan kendisine destek olan arkadaşlarla birlikte böyle bir listeyi uygun görüşmüştür. Tabii daha dengeli bir liste yapılabilirdi. O noktada bazı eksiklikler olduğunu düşünüyorum. Benim listeye alınmamın söz konusu olmayacağını biliyorum. Ben bir dönemin en önde gelen insanı olarak görev yapıyorum. Başarı diliyorum. Bizim en ufak engelleyici bir tavrımız olmamıştır. Ne bizlerin ne Deniz Baykal'ın farklı liste konusunda bir çalışması olmamıştır. Kişisel olarak da bir talebimiz olmamıştır. Listelere bizim ve Deniz Baykal'ın adını karıştırmak çok yanlıştır. Bizim böyle bir merakımız ve isteğimiz olsa farklı bir noktada oluruz. Liste merakımız olsa farklı bir noktada olurdu" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.