banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

İşte AK Parti döneminde Şanlıurfa'da yapılan yollar

AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Mustafa Yavuz, Nusret Urmak, Fatih Yıldız ve İl Yönetiminden Mehmet Eriten’den oluşan ekip Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Karayolları 91. Şube Şefi Tahsin Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

 

Kurumlarla bilgi paylaşımı ve yapılan hizmetleri yerinde görme açısından önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “AK Parti olarak kurumlarımıza ziyarette bulunduk. Şanlıurfa gibi genç bir nüfusa sahip bir ilimizde yapılan sportif faaliyetleri Spor İl Müdürümüzle paylaştık. Gençlerimiz enerjilerini sportif faaliyetlerde harcıyorlar. Her mahalleye halı saha yapılıyor. Gençlerimizin yakınlaşması ve kaynaşmasını sağlıyor. Daha sonra Karayolları 91. Şube Şefliğini ziyaret ederek Şanlıurfa’nın yol durumunu istişare etti. Bölünmüş yollarla Şanlıurfa’nın ulaşımını sağlayan AK Parti, karayollarına çok büyük önem veriyor. 2003 yılından önce Şanlıurfa’da 8 KM bölünmüş yol mevcuttu. AK Partinin 10 yıllık iktidarı ile birlikte şu anda 280 KM bölünmüş yol yaptık. Bilindiği gibi Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Yol Medeniyettir’ diyerek yol’a verdiği önemi gösteriyor. AK Parti iktidarında geçen 10 yılda, karayolu örneğinde olduğu gibi çok büyük işler başardık” dedi.

Ak Partiden yapılan ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Karayolları 91. Şube Şefi Tahsin Yılmaz ise; “AK Parti teşkilatının bizi ziyaret etmeleri bizi memnun etti. Bilgi alış verişinde bulunduk. Sorunlara olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.