banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

İstanbullu gençlerin ‘Seydi Amca’ merakı

Seydi amcayı yakından gördüler

Medyada Seydi amcayı izlediklerini ve Şanlıurfa ziyaretleri sırasında da pankartlardaki ilginç ve iddialı sloganı görünce kendilerini merak ettiklerini belirten İstanbullu eğitimci gençler, “Şanlıurfa’ya gelince hemen herkesin ağzında ‘Seydi Amca şöyle yapıyor, Seydi Amca şuraya gitmiş’ gibi sözler duyunca merakımız biraz daha arttı ve sizi yakından görmek istedik” dediler.

 

İnsanımızın hizmetinde olduk

Ziyaretten duydukları sevinci dile getiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Benim Milletvekillikte 5. dönemim. 40 yıldır siyasetin içerisindeyim. Hep hemşehrilerimizin, insanımızın hizmetinde olduk. Hep onlara hizmetkâr olduk. Milletin sorunlarını ilgili yerlere iletip çözümü için çaba sarfettim. Onun için herkes beni çok sever. Ayrıca haksızlığa da tahammülüm yoktur. Hep doğrulardan yanayım, doğruları savunurum” dedi.

 

Memleketimizin okumuş gençlere ihtiyacı var

Milletvekili Eyyüpoğlu, gençlere de çok önem verdiğini ve onların geleceği için elinden geleni esirgemediğini belirterek, “Ben her zaman fazla okuyamadım, bari gençlerimiz okusunlar istiyorum. Aman çocuklar, gençler sizler çok okuyun. Memleketimizin okumuş gençlere ihtiyacı var” diye konuştu.

 

Seydi amcadan Kapaklı Pasaj esnafına ziyaret

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gezmedik yer, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Seydi Amca, Kapaklı Pasajı esnafını ziyaret ederek destek istedi.

 

Şanlıurfalıların ‘Seydi Amca’sı Milletvekili Eyyüpoğlu, şehir merkezinde bulunan kapaklı Pasajı esnafını ziyaret ederek hal hatırlarını sorup, varsa taleplerini ve sorunlarını dinleyerek gereğini yapacağını belirterek 7 Haziran seçimlerinde destek olmalarını istedi.

 

Eyyüpoğlu, millet için çalışan tek partinin AK Parti olduğunu belirterek, “12 yıldan beri sadece bizim memleketimizde değil her yerde yatırımlar var. Çeşitli hizmetler yapılıyor. Milletvekillerimiz vatandaşları gezip sorunlarını varsa taleplerini öğrenip Ankara’ya ulaştırıyorlar ve çözümü konusunda çaba sarfediyorlar. Beni zaten hepiniz tanıyorsunuz. Elimden geldiğince herkesi ziyaret ediyorum, varsa sorunlarını öğreniyor çözümüne çalışıyorum. Hiçbir zaman da Kürt-Türk-Arap ayrımı, bu bizim partidendir yada değildir diye de ayrım yapmadım. Ben hemşehrilerimin hizmetkârıyım, emirlerindeyim” dedi.

 

Kapaklı Pasaj esnafı da, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’na ilgi gösterip coşkuyla karşıladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.