banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

İstanbuldaki Urfalı İşadamları Güvenç için geldiler VİDEO


Celalettin Güvenç’e destek vermek, Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın geleceğine sahip çıkmak amacıyla yoğun iş tempolarına ara vererek Şanlıurfa’ya gelen Şanlıurfalı İş Adamları, Celalettin Güvenç’e AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu yerde destek açıklamasında bulundu.
İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı İş Adamları, hazırladıkları basın bildirisini okurken, bildiride “Başta AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e ve tüm AK Parti adaylarına destek vermek için bulunuyoruz. İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı İş Adamları ve İstanbul’un önde gelen iş adamları şu anda buradayız. İstanbul’da yaşayıp da gönlü Şanlıurfa’da olan ve gelemeyen tüm Şanlıurfalı iş adamlarımız adına da buradayız. Şanlıurfa’nın medeniyetin beşiği olduğu Göbeklitepe kazılarıyla bir kere daha ispatlanmıştır. Geleceği için önemli bir tercih yapma eşiğindedir. Bu karar muhteşem bir geçmişe sahip olan Şanlıurfa’mızın bu tarihi miras üzerine modern bir gelecek inşa etme kararıdır. İşte biz İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalılar olarak, çok değerli hemşerilerimizin memleketimizin geleceği adına verecekleri bu çok önemli kararla ilgili olarak; Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç Beyin şahsında tüm merkez ve diğer ilçe AK Parti adaylarına destek olmak için bugün Şanlıurfa’yız. Memleketimizin geleceğe taşınabilmesi adına Celalettin Güvenç’in doğru bir tercih olduğuna inanıyoruz. Kazanan Şanlıurfa olsun, her şey Şanlıurfa için diyoruz. Celalettin Güvenç Beye başarılar diliyoruz ve yolunuz, bahtınız açık olsun diyoruz. Bütün Şanlıurfalı hemşerilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalılar” ifadeleri yer aldı.
“Bu Memleketin Taşı Toprağı Mübarektir”
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ise, yapılan destek açıklaması üzerine duyduğu memnuniyet ve mutluluğu ifade ederek, “Şanlıurfa’ya duyduğumuz sevgimizi ve saygımızı bir kez daha arttıran tescil eden bir davranışla karşılandık. Biz bu memleketin taşı toprağı mübarektir derken işte bunu kastediyoruz” dedi.
“Şanlıurfa’ya hizmet etmenin ibadet olduğunu görmüştük” diyen Celalettin Güvenç, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayan 200 bin Şanlıurfalıyı görünce; duygulandık ve heyecanlandık. Dedim; ‘Sadece hizmet etmek değil; bu şehre ve bu şehrin insanına kölelik yapılır’. Bu jestinizle emin olun meydanı dolduran binlerce Şanlıurfalının hareketine eş değer bir hareket. Çok yoğun programlarınız ve meşekatleriniz olduğunu biliyorum.  Ama memleket severlik gereği bu gün hepiniz işinizi gücünüzü bırakıp buradasınız ve çok net bir mesaj topluma veriyorsunuz. Aslında bu mesele Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin meselesidir” dedi.
“Şanlıurfa’ya İnancımız Tam”
30 Mart seçimlerinin yerel seçimden çok ülkenin geleceği için bir referanduma döndüğünü belirten Celalettin Güvenç, “İnşallah bu ülkenin sağduyu sahibi insanları bir kere daha emaneti ehline verecek. Hiç şüphe etmiyoruz ki 31 Mart’tan itibaren Türkiye yeni bir sinerjiyle ve bahar havasıyla gerçek gündeme odaklanacak. Gerçek gündem ekonomi, barış, kardeşlik; bu ülkenin tüm insanlarının devlet tarafından kucaklanıp ileriye taşınması, büyütülmesi, istihdamın artması, demokratikleşmenin tamamlanması ve gençlerimizin, çocuklarımızın çok daha büyük, müreffeh ve lider bir ülkede yaşamasıdır” şeklinde konuştu.
İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalıların da Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın sahipsiz olmadığını gösterdiklerini belirten Celalettin Güvenç, “Bu Ülkeyi sokakta bulmadığımızı, ucuz politikalarla 12 yıldır yapılan sessiz devrimi, halk devrimini sahipsiz bırakmayacağınızı göstermiş bulunuyorsunuz. Allah’ın izniyle ülkeye, insanımıza, Şanlıurfa’mıza inancımız tamdır ki; aydınlık bir dönem olacaktır. Karanlıklar 30 Marttan sonra milletin AK oylarıyla tekrar aydınlığa çıkacaktır” dedi.
İstanbul’da yaşayan İş Adamlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Güvenç, “Geleceğe ve Şanlıurfa’ya olan inancımızı bir kere daha arttırdınız. Çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.