banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl Demirci Mahalleleri

İsmail Demirbaş'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu ve Abdülkerim Gök AK Parti Eyyübiye İlçe İsmail Demirbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundular.

             AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığında Başkan Demirbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle tanışma toplantısı gerçekleştiren Başkan Güvenç, Milletvekilli Eyyüpoğlu ve Gök, yeni yönetime başarılar dilediler. 

Tanışma toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye’nin eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın gerçekleştirmiş olduğu demokratikleşmelerden bahseden Başkan Güvenç, Türkiye’nin bu günlere gelmesinde önemli adımlar attığını anımsatarak, “Demokratikleşme adına milletle bütünleşen devlet anlayışı, serbest ekonominin mimarı rahmetli Özal’dır. Büyük emekler verdi” dedi.

 ‘AK Parti Milletin Çizgisinde’ 

Geçmişten çıkarılan derslerle AK Parti 12. yılında milletin çizgisinden ayrılmadığını belirten Başkan Güvenç, “Eyyübiye’de, Haliliye’de bu millettin içinden çıkmış, halkın içinden çıkmış insanları iş başına geliyorsa demek ki; Recep Tayyip Erdoğan’ı alkışlamak gerekir. Bu göz yaşartıcı bir olay beyler tarih bunları yazacak. Bu parti yine millettin elinde. Vekilimiz diyor ‘biz hizmetkârız başka birşey değiliz’. İlçe başkanımız, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız öyle diyor. Gücümüz de bu başka bir gücümüz de yok” dedi. 

‘Biz Milletin Kalbiyiz’ 

“Eyyübiye’mizin üzerinde yüreğimizin titrediğini hepiniz biliyorsunuz” diyen Başkan Güvenç, “Eyyübiye üzerinde cahilce oyunlar oynanmaya çalışıldı. Hamd olsun geçen dönem hep beraber el birliğiyle ev ev gezerek bu oyunu bozduk. AK Parti milletin partisidir, AK Parti ayrımcılığa karşıdır. Biz olursak bize güç yetmeyeceğini şu 12 yıllık AK Parti tecrübesi öğretti. Darbe girişimleri, balyozlar, paraleller, Ergenekonlar herşey deneniyor birşey yapamıyor niye çünkü biz milletin kalbiyiz. Biz milleti 76 milyonu kucaklıyoruz. Bu toprakların her birinin ferdinin tırnağının yanında canımız var. Şimdi size düşen görev aynı felsefeyle devam ettirmek Eyyübiye’yi kenetlenmek kem gözlere fitnecilere, fesatçılara fırsat vermemek için gençleri ve tek bir çocuğu kenarda bırakmayacağız” dedi.

 Geleceğin Aydınlık Olacağını Biliyor Bizim İnsanımız 

Irk ve mezhep gözetmeksizin Türkiye olarak kardeşliğin benimsendiği kültürle yaşandığını dile getiren Başkan Güvenç, “Yenice’deki, Süleymaniye’deki, Harran Kapı’daki, Onikiller Mahallesindeki de hepsi birbirinin kardeşi olduğunu biliyor. Beraber olursak geleceğin aydınlık olacağını biliyor bizim insanımız. Ama insanımızı rahat bırakmıyorlar. İnsanımızın birtakım özellikleri üzerinden rant sağlamak istiyorlar. İnsanlarımızın bazı duygularını kullanarak kendilerine şahsi ikbal, şahsi gelecek hazırlamaya çalışıyorlar. 12 sene önce maaş ödemeyen devlet bugün dünyanın en çok gelişen ve gıptayla bakılan devleti olur, oldu mu oldu. İşte bunda en büyük pay sizin çünkü bu iradeye siz sahip çıkıyorsunuz” dedi. 

Başarının Yolu Birleşmektir 

Şanlıurfa’yı değiştirmek ve geliştirmek için yola çıktıklarını belirten Başkan Güvenç, “Bakın çok büyük beklentiler var belediyelerden hiç şüpheniz olmasın, Şanlıurfa’yı değiştireceğiz. Sizlerin desteği ile adım adım mahalleleri ve anlayışı değiştireceğiz. Çalışanın maaş aldığı bir belediye teşkilatı kurduk. Şuanda bile çok önemli adımlar attık ama bunun yolu değdim gibi birleşmektedir”  şeklinde konuştu.

 Bu Dava Mazlumların ve Fakirlerin Davasıdır 

Türkiye’de 12 yılda öze ve halka dönüşün gerçekleştiğini ve devlete herkesin rahatlıkla ulaştığını anımsatan Başkan Güvenç, “Bizim rehberimiz Allah’ın Resulüdür. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Allah resulünden büyük örnek yoktur. O vefat ederken kimin sırtına vurduysam gelip benim sırtıma vursun demiş. Arkadaşlar bize batılı liderleri anlattılar hukuk fakültesinde farklı şeyler anlattılar. Ey batılılar Allah’ın peygamberi sırtına vurduğum biri varsa gelip sırtıma vursun diyor. O birbirinizi sevin demiş gayret edin demiş ne mutlu sizlere bu kutlu yolculuğa zaten gönül eriydiniz adını koydunuz teşkilata girdiniz ben buradayım dediniz. Hiçbir maddi karşılığı olmadan bu uğurda askerlik görevine soyundunuz. Bu dava mazlumların ve fakirlerin davasıdır” dedi. 

Cumhurbaşkanımız Erdoğan Bu Ülkeye Öze Dönüş Hareketini Sundu 

AK Partinin bir okul, barış, kardeşlik ve şefkat medresesi olduğunu söyleyen Başkan Güvenç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye sunduğu bir öze dönüş, sarılma ve kucaklaşma hareketidir” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Başkan Güvenç, Milletvekilleri Eyyüpoğlu ve Gök ile birlikte Eyyübiye Teşkilatında Kadın ve Gençlik Kollarıyla ziyaret ederek, sohbet ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.