banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

İsa Kızıldemir, Haliliye Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Mehmet Canpolat'a başvuru dilekçesini teslim eden Kızıldemir, bu yarışta bende varım dedi.

Kızıldemir: "Allah’tan Şanlıurfa’mıza,Haliliye İlçemize,AK Partimize Şahsım ve Aileme Hayırlısını dileyerek Haliliye Belediye Başkanı Aday Adaylığı Başvurumuzu yaptık Bu vesileyle Dua ve desteği Halkımızdan değerlendirmeyi Partimizden bekliyor,takdiri Yüce Mevla’dan diliyorum." dedi.

Canpolat ise başarılar dileyerek hayırlı olmasını diledi. 

Kızıldemir, 2005-2013 AK Parti Şanlıurfa İl yönetim kurulu üyeliği teşkilat başkanlığı, 2014-2015 Karköprü Belediye Başkan yardımcılığı ve halen Belsan A.Ş Başkan  Vekilliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği ve Şanlıurfa Ticaret borsası meclis başkanlığı yapan İsa Kızıldemir 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Haliliye Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak çalışmalarına başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.