banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İNTERNET SİTELERİNDEN CHP’YE TEPKİ

ANİYAD’dan yapılan yazılı açıklamada:

“2015 Genel seçimlerine yönelik sürecin başladığı tarihten bu güne, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı ve İl Teşkilatı’nca Şanlıurfa’daki bir çok medya kuruluşu ve özellikle internet haber medyası yok sayılmış, görmezden gelinmiştir.

Her şartta hiçbir beklenti içerisine girmeden kar kış, yamur, çamur demeden CHP’nin her türlü haber içerikli çalışmalarına yer veren İnternet medyası CHP il başkanlığınca adeta yok sayılmıştır.

Başta, CHP İl Başkanı, Seçim Koordinasyon Merkezi ve Milletvekili adayları görsel, yazılı ve internet medyasını görmezden gelmiştir.

Yüzlerce internet sitesi üyesi olan Anadolu İnternet Yayıncıları Derneği olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun 1 Haziran 2015 akşamı Şanlıurfa’ya gerçekleştireceği ziyareti ANİYAD çatısı altında bulunan haber siteleri olarak takip etmeme ve haberlerini kullanmama kararı alınmıştır.

CHP Şanlıurfa İl Teşkilatını ve İl Başkanlığını medyada eşitilik yerine ayrımcılık yapmaları dolayısı ile kınıyor, söz konusu yaşanan bu durumu kamuoyu ile saygı ile paylaşıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.