banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İlk Öncüler; Hayırlı işe hayır denilmez

 Teşkilat olarak dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmelerimize devam ediyoruz. İlk Öncüler Derneği'ni yerinde ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdik. Yaptığımız görüşmede hem derneklerini tanıma fırsatı bulduk hem de partimiz adına karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. İlk Öncüler Derneği Başkanı Perihan Taylı "3 yıldır faaliyette olan derneğimiz, düzenlediğimiz eğitim ve seminerlerle, hizmet verdiğimiz kurs ve kreşlerimizle, Kardeş Aile Projemiz ve yapacağımız sertifika programlarımızla Şanlıurfa'da varlığını sürdürmektedir". Referandum ile ilgili görüşlerini aldığımız Perihan Taylı "Referandum gibi hayırlı bir işe hayır dememiz mümkün değil" dedi. Sonuna kadar desteklediklerini ve Türkiye için olumlu sonuçlar doğuracak anayasa paketi için oylarının "evet " yönünde olacağını söyledi. Ayrıca halkımızın özellikle anayasa değişikliği paketindeki maddeler hakkında titiz bir çalışmayla bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi gerekmektedir, buna ihtiyaç vardır dedi. Kendileriyle bu konuda beldemizde yaşayan kadınlarımızı bilgilendirmek adına yaptığımız çalışmaları paylaştık.

 

         İlk Öncüler Derneği başkanı Perihan Taylı'ya ve dernek çalışanlarına nazik karşılamalarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.