banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İlhan İşbilen AK Parti'den istifa etti

Gülen Cemaati'nin Ak Parti içerisindeki en etkin son isimlerinden biri olan İzmir Milletvekili İlhan İşbilen bugün saat 14.30'da Meclis'te basın toplantısı yaptı. Sessiz kişiliği ile tanınan İşbilen Ak Parti'den istifa etti ancak, sessiz kişiliğinin aksine tıpkı diğer istifacı vekiller gibi istifasını basın toplantısıyla duyurdu.

 

GÜLEN'E EN YAKIN İSİMLERDEN

İşbilen, AK Partide bilinen en eski Gülen cemaati temsilcisi olarak tanınıyor. İşbilen, az konuşması ve sessiz kişiliğiyle tanınıyor. Cemaat ile parti arasındaki tartışmaların yarattığı dönemde de rapor alarak 10 gün Meclis'e gelmemişti.

 

"EN YAKIN ARKADAŞIM..."

Dün bir televizyon programına katılan Gazeteci Fehmi Koru, Fethullah Gülen'in kendisine, "Hakan Şükür'e istifa et demedim. Birine istifa et diyecek olsam partideki en yakın arkadaşıma mı derim Şükür'e mi derim" dediğini aktarmıştı. Koru da o ismin halen Ak Parti'de vekil olarak görev yaptığını söylemişti. Konuşmalarda ismi geçen kişinin Ak Parti İzmir Milletvekili İlhan İşbilen olduğu iddia ediliyor. İşbilen'in resmi olarak istifası ile birlikte Ak Parti'nin koltuk sayısı 318'a düşecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.