banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

İlçe Olarak İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Nisan Ayı Danışma Meclisi toplantısına Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Halil Özcan’da katıldı.

Karaköprü Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen AK Parti Karaköprü İlçe Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Halil Özcan, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, Kadın Kolları Başkanı Fadime Aydın, Gençlik Kolları İlyas Çelik ve yönetim üyeleri katıldı.  

Toplantıda öncelikle divan oluşturuldu. Divana AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Büyükfırat, Gençlik Kolları Başkanı İlyas Çelik ve Kadın Kolları Başkan yardımcısı, Emine Göktepe seçildi.

Oluşturulan divanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Ardından açılış konuşmaları yapıldı. 30 Martta yapılan seçimlerin ardından İlçe olan Karaköprü, Nisan Ayı ilk ilçe toplantısını gerçekleştirmiş oldu. Yapılan toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Faruk Badıllı, ‘Seçim bitti diye oturacak değiliz, partimiz adına çalışmalarımız devam edecek, halkın sorunlarıyla bir bir ilgileneceğiz. Toplantımıza teşrif eden milletvekillerimize de teşekkür ediyorum.’ Dedi.

İlçe Danışma Meclisi toplantısı yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.