banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der

İl Yönetiminden Seçim Bürolarına Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Şanlıurfa Milletvekili adaylarının açtığı seçim bürolarını ziyaret ederek; “Şanlıurfa’da AK Partinin seçime hazır olduğunu ve çok hızlı çalışmalara başladıklarını” belirtiler.

 

AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, Mustafa Yavuz, Mehmet Karadağ, Fatih Yıldız ve Erdal Deniz’den oluşan heyet Şanlıurfa Milletvekili adaylarının açtığı seçim bürolarını ziyaret ederek, bürodaki halkla sohbet ettiler.

 

Dün, Yunus Emre Caddesinde bulunan Bakan Faruk Çelik seçim bürosunu ziyaret ettiler.

 

Daha sonra sırayla Emniyet Caddesindeki Zeynep Karahan Uslu, Abdulkadir Emin Önen, Topçu meydanındaki Zeynep Müjde Sakar, Samsat Kapısındaki İzol, İpekyol Caddesindeki İbrahim Halil Arslan, M. Kasım Gülpınar, Abdülkerim Gök, Uçaksavar Kavşağındaki Seydi Eyyüpoğlu ve Bekir Eren’nin seçim bürolarını ziyaret ettikten sonra AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) bürosuna geçtiler.

 

Seçim Bürolarının ziyaretiyle ilgili olarak konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkan Sözen; “Saha çalışmalarımızın yanında, İl Yönetimi olarak haftada en az bir kez de adaylarımızın seçim bürolarını ziyaret ederek tüm seçmenlere ulaşıyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.