banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

İl Genel Meclisinde kavga çıktı (VİDEO)
Şanlıurfa İl Genel Meclisi ocak ayı olağan toplantısı üçüncü birleşiminde Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri arasında kavga çıktı.

İl genel meclisi ocak ayı olağan toplantı birleşimleri İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz başkanlığında devam ediyor.



İl Genel Meclisinin ocak ayı olağan toplantısı üçüncü berlişiminde Ak Partili İl Genel Meclis Üyeleri Necmettin Sağlam ile Mahmut Yıldırım arasında kavga çıktı.

İl Genel Meclisinin ocak ayı üçüncü birleşiminde 5. gündem maddesi olan Şanlıurfa merkez ve diğer ilçelerde bulunan mütevelli heyet üyeliğine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi konulu gündem maddesi kavgaya neden oldu.



Tüm ilçelerde bulunan mütevelli heyetlere iki hayırsever vatandaşın seçilmesi konulu gündem maddesinde Siverek’te üç adayın olması nedeniyle meclis başkanı bu ilçe için gizli oylama yapma kararı aldı.



Alınan karar doğrultusunda ak partili il genel meclis üyelerinden Necmettin Sağlam ile Mahmut Yıldırım bir anda tartışma yaşadı.

Yaşanan tartışma bir anda meclis üyesi Necmettin Sağlam ile Mahmut Yıldırım arasında kavgaya neden oldu. Kısa süreli kavga meclis başkanının oturuma ara vermesi ile sona erdi.

10 dakikalık aranın ardından yeniden başlayan meclis toplantısında kavga eden Ak Partili meclis üyeleri Mahmut Yıldırım ile Necmettin Sağlam yaptıkları konuşma ile meclisten özür diledi.



Mecliste kavgaya neden olan Siverek ilçesi mütevelli heyetine iki hayırsever vatandaşın seçilmesi yapılan gizli oylama ile Sedat Hamidanoğlu ile Ayhan Timurtaş isimli vatandaşların seçilmesiyle sona erdi.



Öte yandan il özel idaresinin bir önceki yıl olan 2011 yılı gelir ve giderlerini incelemek üzere kurulan komisyona yapılan oylama ile meclis üyeleri Ak Partiden Mehmet Demirkan, Nifel Yıldırım, Nejdet Kılıç, Demokrat Partiden Ahmet Boğa, BDP’den ise Halit Yıldıztekin seçildi.

Kaynak; Kanalurfa.com 

VİDEO


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.