banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye başkanları toplandılar

AK Partili İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye başkanları toplandılar

Ayda bir yapılan İl Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen AK Partili Belediye Başkanları ve “Ak Partili İl Genel Meclis üyeleri” toplantısı bu ay Şanlıurfa AK Parti il binasında gerçekleştirildi.

İl Yerel Yönetimler Başkanlığınca AK Partili Belediye Başkanları toplantısı geçen aylarda Akçakale Pekmezli Beldesi, Halfeti Argıl Beldesinde düzenlenmişti.

Gündem yoğunluğu nedeniyle Şanlıurfa AK Partili belediye başkanlarının her ay mutat olarak bir belediyede düzenledikleri toplantı ve yine İl Yerel Yönetimler Başkanlığınca her ay mutat olarak düzenledikleri “Ak Partili İl Genel Meclis üyeleri” toplantısı birleştirerek İl Binasında Başkan Av. Ahmet Düşünür başkanlığında yapıldı.

Toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı İse Kızıldemir ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Büyükfırat ile AK Partili İl Genel Meclisi Üyeleri ve AK Partili Belediye başkanları katıldı. Belediyelerin çalışmaları ve İl Genel Meclisi üyelerin çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Şanlıurfaya gelişi ve AK Parti AR-GE başkanlığı tarafından yürütülen Siyaset Akademisi gündeme geldi.

Bilindiği, 12 Eylül’de Anayasa paketi değişiklik halk oylamasında %95 Evet ile Türkiye rekorunu Şanlıurfa kırmıştı. Bu nedenle Başbakan Recep Tayip Erdoğan 31 Ekim Pazar günü toplu açılışlar yapmak ve Şanlıurfalılara teşekkür etmek için Topçu Meydanında halka hitap edecek.

Toplantıda Başbakanın Şanlıurfa’ya gelişi konusunda yapılacaklar istişare edildi. Genel durum değerlendirmesinin ardından toplantı sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.