banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İl Başkanlığından Çelik'e tebrik ziyareti

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili ve 61. Hükümetin kabinesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak yer alan Faruk Çelik’e ilk mesai gününde Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez Başkanlığındaki İl Teşkilatı ve İlçe Başkanlarından oluşan 50 kişilik heyet Ankara’ya geçerek tebrik ettiler.

Bakanlık mesaisine başladığı ilk gününde seçim bölgesi Şanlıurfa’dan Parti teşkilatının ziyareti ile büyük bir sevinç ve heyecan duyduğunu belirten Bakan Faruk Çelik; “Şanlıurfa’dan gelen İl Başkanı ve Parti Yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bakanlığımın ilk gününde beni ziyaret eden ilk ekip, Şanlıurfa’dan oldu. Biz parti olarak birlik ve bütünlük içerisinde olacağımızı seçim sürecinde dile getirdik. Seçim taahhüdü kitapçığı ile Şanlıurfa için 400 proje yapma sözü verdik. Gelişmeler hakkında İl Başkanım Yusuf Eğilmezi bilgilendiriyorum. Topçu Meydanı projesi tamam, Abide Kavşağı bu yıl ihale edilecek ve Karaköprü Batıkent çevre yolunun askeri bölge içerisinde kalan kısmı ile ilgili bölümün yapılması için resmi işlemlerin sonuna geldik. Yakın zamanda inşallah o da tamamlanacak. Böylece Şanlıurfa trafik konusunda ciddi bir rahata kavuşacak. Biz eskiye bakmayacağız. Eski dönemde biraz kopukluk yaşanmış, ama biz seçim sürecinde de hep belirtiğimiz gibi her ayın üç gününü Şanlıurfa’da olacağız. Çalışmaları yerinde izleyip göreceğiz” dedi.

 

 Siyasetin bir hizmet aracı olduğunu belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; “Şanlıurfa’nın sorunlarını yerinde görerek tespit ettik. Siyaset hizmet aracı olduğuna göre bizde gereken hizmeti aksatmadan yapacağız” dedi.

Şanlıurfa’nın sıcak havasından zahmetli bir yolculukla sıcak gönüllerin kendisini ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Faruk Çelik; “ İl Başkanımıza ve değerli parti üyelerimize bu zahmetli yolculuğa katlanarak geldikleri için teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum. Bundan sonra Şanlıurfalılar Ankara’ya ziyaret için gelecekler. Sorunları için Ankara’ya gelmelerine gerek yok. Çünkü ne demiştik, Ankara Şanlıurfa’ya gelecek, demiştik. Bu anlamda sıcak şehrin sıcak gönüllü insanlarına selam ve sevgilerimi yoluyorum” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise İl Başkanlar Yardımcıları, İlçe Başkanları ve İl Yönetiminden 50 kişilik bir heyetle Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i yeni görevinden dolayı makamında ziyaret ederek tebrik etmek istediklerini belirterek; “Seçim sürecinde Şanlıurfa’da AK Partimiz, için düşük oy alacağı yönünde kamuoyu oluşturuldu. Ama Sayın Bakanımızın özverili ve gayretli çalışmaları ile büyük bir zafer elde ettik. Yine 61. Hükümetin kurulma esnasında Sayın Bakanımızı Faruk Çelik için “Bakan olamam ayacak” söylemi dolaştı. Ancak Badanamızın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olması Şanlıurfa’da bayram havası estirdi. Biz Sayın Bakanımızın devir teslim törenine katılmak istedik ama yoğunluktan dolayı bugüne erteleyerek yönetim kutulundaki arkadaşlarla birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun diyoruz”  dedi.

 

 

AK Parti heyetinin Bakan Faruk Çelik’i ziyaret ettiği esnada Şanlıurfa Milletvekilleri de hazır bulundular.  Bakan Faruk Çelik daha sonra basına kapalı olarak bir süre Urfa heyeti ile görüştü.

www.balikligol.com

 

HABERİN VİDEOSU

 


İL BAŞKANLIĞINDAN ÇELİK’E TEBRİK ZİYARETİ balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.