banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İl Başkanları Toplantısı Davutoğlu’nun Katılımıyla Urfa’da Yapılacak


AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi.
İl Başkanı Eğilmez, basın toplantısına tüm İslam alemi için yıl başı özelliğini taşıyan muharrem ayını kutlayarak başladı.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU URFA’YA GELİYOR

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının 26 Kasım’da Şanlıurfa’da yapılacağının netleştiğini belirten Eğilmez, toplantıya Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlık edeceğini bildirdi.

Her ay Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısının ilk kez Ankara dışında Şanlıurfa’da yapılacağını sözlerine ekleyen Eğilmez, “Toplantıya Bakanlar Kurulunun tamamına yakını, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının tamamı, 25 Bakan yardımcısı , MKYK Üyeleri, 81 ilin il başkanları, il gençlik kolları, kadın kolları başkanları, AK Partili il ve büyükşehir belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis başkanları katılacak” dedi.

Eğilmez, Ankara dışındaki ilk İl Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının Şanlıurfa’da yapılmasının öneminin çok büyük olduğunu kaydederek, “İlk Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısının Şanlıurfa’da yapılacak olması hükümetimizin ve başbakanımızın Şanlıurfa’ya verdiği değeri ortaya koymaktadır. Teşkilat olarak bu toplantıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu toplantıda Şanlıurfa’nın bütün sorunlarını bir kez daha değerlendireceğiz” diye ifade etti.

“BAŞARI UYUMLA SAĞLANDI”
Yine hatırlayacağınız gibi Recep Tayyip Erdoğan Başbakanken katıldığı ilk İl Danışma Meclisi Toplantısının da Şanlıurfa’da yapıldığını söyleyen Yusuf Eğilmez; “Buda bizim teşkilatların, bakanımızın ve vekillerimizin uyumu ve başarısıyla oluyor” dedi.

İL BAŞKANLIĞI KONGRESİ 4 OCAKTA YAPILACAK
İl Başkanlığı Kongremizi 4 Ocakta gerçekleştireceklerini ifade eden Eğilmez; “4 Ocakta yapılacak olan kongremiz ile ilgili çalışmalarımızı son sürat yürütüyoruz. Bu sürecide teşkilatlarımız ile birlikte başarılı bir şekilde yürüteceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.