banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

İl Başkanın düğününde dolarla havada uçuştu VİDEO
Dün Akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Divitçi Sporyum Ocakbaşı'nda Basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair bilgi verdi.

Akşam yemeğini burda yedikten sonra Vali Konağı Aile Çay Bahçenindeki düğüne katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici  İl Başkanı Sabri Çavcı'nın oğlunun düğün törenin yapıldığı salona geçti. Düğün salonunda bir süre Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve düğün sahipleriyle görüşen Mustafa Destici, damada Cumhuriyet altını taktı.

Dolarların hava'da uçuştu düğünde BBP Genel Başkanı Mustafa Divitçi, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Düğün sahipleri halay çekip, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra düğün salonundan ayrıldılar.
GAPHA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.