banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

İl Başkanı Yıldız,” Adaylarımız İlimize Hayırlı Olsun” 

 
AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti’de devam eden Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinin bu sabah açıklanan aday isimleri ile sona erdiğini belirtti. Yıldız, Genel Merkez tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Zeynel Abidin Beyazgül olarak açıklanmasının ardından yine Genel Merkez tarafından bu sabah açıklanan ilçe aday isimleriyle birlikte aday adaylığı sürecinin sona erdiğini açıkladı. 
İlçe adaylarının belirlenmesinden sonra açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, adayların ilimize hayırlı olmasını diledi. Yıldız açıklamasından şunları söyledi;” Öncelikle Aday Adaylarımızın Partimize Aday Adayı olup teveccüh göstermeleri AK davaya sahip çıkmaları takdire şayandır, Aday Adaylığı sürecinde Genel merkezimizce Aday Adaylarımız birçok aşamadan geçirilerek aday tespiti yapılmıştır. Aday Adaylarımızın her birinin adaymış gibi AK davaya, AK Partiye sahip çıkacakları, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerine olan inancımız tamdır. Bugüne kadar AK Partimizi yalnız bırakmayan İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarımıza çok Teşekkür ediyoruz. Genel Merkezimiz tarafından daha önce Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül olarak açıklanmıştı. Bizler de Zeynel Başkanımızla birlikte ilk günden beri sahadayız. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alaka bizleri oldukça mutlu etmiştir. Bugün de ilçe adaylarımız açıklandı. En kısa zamanda onlarla da sahaya inip çalışmalarımıza başlayacağız.  İlçe Adaylarımızın listesi şu şekilde oluşmuştur. Akçakale: Mehmet Yalçınkaya, Birecik: Mahmut Mirkelam, Bozova: Suphi Aksoy, Ceylanpınar: Abdullah Aksak, Eyyübiye: Mehmet Kuş, Halfeti: Şeref Albayrak, Haliliye: Mehmet Canpolat, Hilvan : Aslan Ali Bayık, Karaköprü: Metin Baydilli, Siverek: Şeyhmus Aydın, Suruç: Mustafa Yüksel, Viranşehir: Salih Ekinci ve Harran İlçemiz İse İttifak Olarak Belirlenmiştir. Tüm Adaylarımızın Şanlıurfa’mıza, İlçelerimize hayırlı olmasını dileriz. Bugüne kadar belediyelerimizde Şanlıurfa’mıza hizmet etmiş Belediye Başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Belediye Başkan Adaylarımızın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyip, birlik ve beraberlik içinde herkesi kucaklayacak şekilde hizmet edeceklerine olan inancımız tamdır. Bizler de AK Parti Teşkilatları olarak yapılacak olan yerel seçimlerde gece gündüz demeden çalışacağız. Gerek merkez de gerekse de kırsalda, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıp vatandaşlarımıza ulaşacağız. Onların derdiyle hemhal olacağız. Temennimiz odur ki vatandaşlarımızın da destekleriyle Şanlıurfa Büyükşehir ve 13 ilçemizde seçimi zaferle noktalandırıp vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunmaya çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tekrardan Genel Merkezimiz tarafından açıklanan adaylarımızın ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.