banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

İl Başkanı Açıkladı: Urfa İyi Parti Çatı'dan Rahatsız!

Uzun süredir Şanlıurfa'nın gündeminde olan ve Başta CHP, Saadet partisi olmak üzere bir çok partinin desteklediği çatı adayı Sabahattin Cevheri'ye İyi partiden ret cevabı geldi.
 
İYİ Parti, Karaköprü ilçesinde Eğitimci Yunus Çoban'ı aday gösterdildiği resmen açıklanırken Şanlıurfa ve ilçelerinde kendi adaylarıyla seçime gereceği söyleniyor.
 
Çatı Adayından Bilgimiz Yok
Konu ile ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, "Siyasi partiler, çözüm üretmek için kurulmuşlardır. İyi Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımda da ülkemizin ve şehrimizin menfaatleri dikkate alınarak nasıl bir çözüm üretiriz düşüncesiyle aynı noktada buluştuk. 31 Mart Yerel seçimleri şehrimiz ve ülkemiz için çok önemlidir. Ak Parti'nin şu anda siyasi malzemesi kalmadı. Artık halk Ak Parti'nin durumunu anladı. Ekonomik bir çöküntü içerisindeyiz. Seçimlere daha 6 ay kala sanal çalışmalarla adayları seçmeye hazırlık gibi konularla kamuoyunu meşgul ettiler. Başka bir konuda Şanlıurfa'da gündem olan çatı adayı ile ilgili bilgimiz dışında partimizin adının anılması bizi ciddi anlamda rahatsız etti." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.