banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

İbrahim Yıldız büyük destekle Vekil adaylığını açıkladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı İbrahim Yıldız görevinden istifa ederek AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı oldu.


Yıldız, GAPTEM'de düzenlediği basın açıklamasında aday adaylığını resmen açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in danışmanlığını yaptıktan sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde Bilgi İşlem Daire Başkanı oldu.

Genel ve Yerel siyasette tecrübe edinen İbrahim Yıldız GAPTEM toplantı salonunda aday adaylığını açıkladı.

Yıldız’ı sevenleri, partililer ve akrabaları yalnız bırakmadı. Toplantı salonunu dolduran partililer aday adaylığı için Yıldız’ı tebrik etti.

Yıldız gövde gösterisi ile siyasette bende varım dedi.

 

İBRAHİM YILDIZ KİMDİR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in danışmanlığını yapan Yıldız, Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Bilgi İşlem Daire Başkanlığına getirildi. Gazi Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi ve Proglama mezunu olan Yıldız aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü, Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk mezunudur. Aynı zamanda Gazi Üniversitesi Yasama Bilimleri ve Siyasal Temsil'de yüksek lisans yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.