banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

İBRAHİM TORU, ŞANLIURFA’YI ADIM ADIM GEZİYOR


Bir süre görüşen ikili daha sonra Kanal Urfa mikrofonlarına açıklama yaptı. Demirkol, Toru’ya başarılar diledi.

Milletvekili aday adayı İbrahim toru, daha sonra AK Parti Haliliye ilçe teşkilat başkanı Mehmet Canpolat’ı ziyaret etti. Canpolat, yapılan ziyaret sonrasında açıklama yaptı. Açıklamasında, İbrahim Toru’ya başarılar diledi.

Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, AK parti Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı’yı da ziyaret etti.

Aday adayı İbrahim Toru, Akçakale Kaymakamı Eyyüp Fırat ile bir görüşme yaptı. Fırat, yapılan ziyaretten memnun olduğunu söyledi.

İbrahim toru, daha sonra Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ı makamında ziyaret etti. Ayhan, Toru’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Abulhakim Ayhan, Aday adayı İbrahim Toru’ya Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Ak Parti Akçakale ilçe teşkilatı başkanı İbrahim Yıldık’ı ziyaret eden İbrahim Toru, yapılacak olan temüyül yoklaması öncesi istişarede bulundu. Yıldık, İbrahim Toru’ya Başarlar diledi.

Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kartal’ı ziyaret eden İbrahim Toru, seçimlerde aday adayı olan Kartal’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kartal, Toru’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Toru, Harran ilçesine bağlı Biberli Köyü’nde Tanvur ve Kara ailesinin düğününe katıldı.

Ali Tanvur ile Sara Kara’nın düğününe katılan İbrahim Toru, kalabalık bir grup tarafından davul ve zurna ile karşılandı. İbrahim Toru, düğünde halay zekerken, Tanvur ve Kara ailesinin gençlerine mutluluklar diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.