banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

İbrahim Toru, Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı oldu

Konvoy eşliğinde Ak Parti Şanlıurfa il başkanlığının önüne gelen İbrahim Toru’ya destek verenler çıkışta da Toru’yu yalnız bırakmadı.

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’dan evraklarını teslim alan İbrahim Toru Şanlıurfa için, Şanlıurfa’nın tanıtımı için elinden gelenin fazlasını yapacağını kaydetti.

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı – İşadamı İbrahim Toru’nun seçimle ilgili gezi ve çalışmalarına yakın zamanda başlaması bekleniyor.

İbrahim Toru Milletvekili seçimlerinde de Şanlıurfa’da gezmedik ilçe bırakmamıştı.

İbrahim Toru bir dönem AK Parti İl Başkan Yardımcılığı - Tanıtım ve Medya Başkanlığı- görevinde bulunmuş, Milletvekili seçimlerinde AK Parti 12 sıra Milletvekili adayı olarak seçilmişti. Toru, Anadolu Soruyor programı ile Kanalurfa ve Urfa tanıtımların yanı sıra başta Kent Konseyi olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görev alıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.